hu en
Gyirmót FC Végeredmény 2-4
Videoton FC
Ligakupa
Ligakupa, 2011-2012
C-csoport - 5. játéknap
2011.11.09., Szerda @ 15:00
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
100 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Radványi Ádám
Asszisztensek:
Pápai Zoltán, Galán Roland
90.Vége a mérkőzésnek, magabiztosan nyertünk Gyirmóton. Ez a győzelem egyben azt is jelenti, hogy 10 pontunk van, akárcsak az MTK-nak, így a jövő heti meccs dönt arról, hogy melyik csapat végez az élen a csoportban.
87.Homonyik magabiztosan értékesítette az újabb gyirmóti büntetőt.
86.Szinte a középkezdés után ismét büntetőt lőhet a Gyirmót, ezúttal Vaskó szabálytalankodott a 16-oson belül, jár ismét a sárga is.
85.GÓÓÓÓÓÓL!
A gyirmóti védők hibáját Vasziljevics kegyetlenül kihasználta, nagy gólt lőtt!
83.Vinícius helyére Szolnoki állt be.
80.Egy percen belül két hatalmas Somodi-bravúr. Először Laki lőtt 12 méterről nagy erővel kapura, Somodi a léc alól tenyerelte a labdát szögletre. A sarokrúgás után a labda ide-oda pattogott, végül Lázár 5 méterről lőtt kapura, Somodi hihetetlen nagy reflexszel védte a lövést.
76.Tóth Balázs - a fehérvári - végezte el a szabadrúgást, és hatalmas erővel végezte azt el, a labda a bal felsőben kötött volna ki, ha Deli nem véd bravúrral.
75.Tóth Balázs - a gyirmóti - kapott sárgát, miután szabálytalankodott 25 méterre a hazai kaputól.
70.Cseredömping: Alves helyett Walter Lee állt be hozzánk, a hazaiak azonban hármat is cseréltek, lejött Varga, Cseri és Molnár helyükre Márton, Polyák és Tóth álltak be.

65.A Gyirmót elleni Ligakupa-meccset ma este 20:30-tól teljes egészében megnézhetik a Fehérvár TV-n, honlapunkon pedig természetesen holnap lesz összefoglaló is.
62.Kettős csere a hazaiaknál: Czanik és Weitner jöttek le, helyükre Laki és Nagy álltak be.
60.
 
58.A két gólt szerző Nikolics helyére az NB II góllövőlistájának éllovasa, Máté állt be.
54.Mitrovics gólpasszal búcsúzik, helyére Tóth Balázs állt be.
53.GÓÓÓÓÓÓÓÓLL!
Mitrovics fejelt le egy labdát, melyhez a lesen lévő Alves nem ért hozzá, így viszont helyzetbe került Nikolics, aki nem hagyta ki a lehetőséget, megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját.

51.Mitrovics szögletét lőtte Nikolics 13 méterről, kapásból kapura, a labda azonban a középen álló Deli kezében landolt.
48.Mitrovics rúgta meg ellenfelét a félpályánál.
46.A szünetben Brachi helyére Oliveira állt be.
45.Az első félidőben több esemény már nem történt.
43.
 
41.A büntetőt Varga értékesítette, de Somodi nagyon jól érezte az irányt, nem volt szerencséje fiatal kapusunknak.
40.Büntetőt lőhetnek a hazaiak.
Apostolopoulos szabálytalankodott a 16-oson belül, amiért sárgát kapott, a hazaiak pedig 11-est rúghatnak.

39.Bekő Balázs jelentette honlapunknak - aki élőben nézte meg az MTK - Honvéd Ligakupa-meccset a csoportunkból - hogy a Bp. Honvéd 3-0-ra nyert az MTK otthonában.
36.Somodinak eddig még nem akadt dolga, de hogy remekül együtt él a játékkal azt bizonyítja az iménti jelenet, amikor remek ütemben szaladt ki a kapujából, és így megszerezte a labdát a hazai támadó elől.
33.GÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Íme itt a második gólunk rövid története: Polonkai indította remek labdával a jobb szélen Alvest, csatárunk középre centerezett, ahol érkezett Vasziljevics és közelről a kapuba lőtte a labdát. Szép támadás végén növeltük előnyünket.

30.Az első félóra után elmondható, hogy csapatunk - ahogy az várható volt - nagy fölényben játszik, kis szerencsével már több góllal is vezethetnénk a helyzetek alapján.
28.
 
25.Brachi ezúttal 18 méterről végzett el egy szabadrúgást, Delinek bizony nyújtózkodnia kellett, hogy megóvja kapuját az újabb góltól.
21.

20.GÓÓÓÓÓÓL!
Nikolics góljával vezetünk. Mitrovics végzett el a jobb szélről egy szabadrúgást amit élesen lőtt középre, a labda egy védő lába alatt elsuhant, ez valószínűleg megzavarta a hazai kapust is, a labdára pedig a hosszú sarkon robbant be Niko és közelről a kapuba lőtte azt!

19.
 
18.Brachi 28 méterről végzett el egy szabadrúgást, és akárcsak az Újpest elleni mérkőzésen, ezúttal is a felső lécen csattant a labda. Remekül kivitelezett szabadrúgás volt, csupán centiken múlt, hogy nem szereztük meg a vezetést.
15.Nikolics - Alves kényszerítő után Niko adott a bal szélről középre, azonban ott nem érkezett fehérvári játékos, így nem alakult ki helyzet a hazai kapu előtt.
13.Nikolicsot faragják a hazai védők, rövid időn belül harmadszor került földre gólerős támadónk. Rövid ápolást követően folytatódik a meccs.
10.Vasziljevics adott be a bal szélről, Nikolics érkezett középen, azonban a partjelző intésére a játékvezető - helyesen - les miatt lefújta az akciót.
7.A mérkőzés első nagy helyzetét Nagy Dani hagyta ki. Történt, hogy egy védelmi hibát követően a labda Nagy Dani elé került, aki 8 méterre a kaputól egy szép csellel becsapta védőjét, majd kapura lőtt, azonban Deli védte Nagy közeli lövését.
5.Apostolopoulos játszik ezen a mérkőzésen baloldali védőt, egyelőre neki még nem kellett játékba avatkoznia, a hazai térfélen zajlik a játék.
3.Az első lehetőségre 3 percet kellett várni, Nagy Dani adott be a jobb szélről, a labda veszélyesen csapódott a kapu felé, a hazai kapusnak bizony szögletre kellett paskolnia a labdát a léc alól.
1.A hazaiak kezdték a mérkőzést.
-1.A hazaiak kék-sárga felszerelésben, a mieink pedig tiszte fehér mezben lépnek pályára.
-5.Novembert meghazudtoló időben fog játszani ma délután a két csapat, hiszen nem kevesebb mint 16 fok van Gyirmóton.
-10.
 
-20.Jó hír minden Vidi-szurkoló számára, hogy Alves végzett az őszi szezon kanadai táblázatának élén. Csatárunk 9 gólt lőtt és kiosztott 5 gólpasszt. A második helyen Danilo végzett, aki 11 gólt lőtt és adott két gólpasszt. Bravó André!
-40.Háromnegyed órával a kezdés előtt kihirdették az edzők a kezdőcsapatokat. Nálunk Somodi fog védeni, hiszen Tujvel eltiltott, Pajovics a szerb utánpótlás-válogatottban van, Bozsovics pedig a montenegrói válogatottal készül az Eb-pótselejtezőre. Paulo Sousa ezúttal két vérbeli, gólerős támadót nevezett a kezdőbe, Nikolics és Alves együtt fogják rohamozni a hazai kaput. Nekik amúgy is jó emlékeik lehetnek a Gyirmótról, hiszen a hazai mérkőzésen Alves és Niko is két-két alkalommal vették be az NB II-es csapat kapuját.
-60.Csapatunk busza 13:30-kor gördült be a gyirmóti sporttelepre. Gyuróink már kezelésbe is vették a labdarúgókat, akik 15-20 perc múlva el is kezdhetik a bemelegítést.
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek