hu en
Kaposvári Rákóczi FC Végeredmény 1-4
Videoton FC
Monicomp Liga NB I
Bajnokság, 2010-2011
őszi idény - 13. forduló
2010.11.06., Szombat @ 15:00
Kaposvár, Rákóczi Stadion
3000 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Andó-Szabó Sándor
Asszisztensek:
Ring György, Farkas Balázs
90 +2.Vége a mérkőzésnek, 4-1-re nyert a Vidi. Augusztus 14., az MTK elleni 3-0 után aratott ismét háromgólos bajnoki, sőt háromgólos idegenbeli bajnoki győzelmet a csapat.
86.Zsók József rossz ütemben próbálta meg szerelni Nemanja Nikolicsot - jogosan kapta meg a pirosat.
83.A mérkőzés utolsó cseréje: Okuka helyén Godslove játszik tovább.
78.A Rákóczi második cseréje: Perics helyére Szepessy állt be.
77.Újabb kaposvári helyzet: szerencse, hogy Oláh Lóránt most nem talált be.
76.Szépített a Kaposvár: Kulcsár Kornél kiugratta a tizenhatoson belül az üres területre bemozgó Oláh Lórántot, aki a kapuba kanalazta a labdát, 1-4
72.Sándor György az első Vidi-játékos a délután során, aki szerzett gól nélkül jött le – ellenben ő is jól játszott. Mutumba lépett a helyére.
67.A bajai kupamérkőzés után újra négynél a Vidi: Polonkai Attila labdáját Elek Ákos lőtte a kapuba. Válogatott középpályásunk legutóbb a Pápa ellen szerzett bajnoki gólt, ez a harmadik találata az őszi idényben.
65.Lázár Pál beadása után Nemanja Nikolics beleszúrt a labdába, a bal sarokra tartó labdát Milinte Árpád bravúrral ütötte szögletre.
60.Andre Alves pihenőt kapott: helyére egy újabb volt kaposvári játékos, Nemanja Nikolics állt be.
57.A brazil Pedro helyére Sisa Tibor Kulcsár Kornélt küldte be.
55.Marko Andics távoli, legalább30 méteres szabadrúgása után Milinte Árpád vetődve fogta meg a bal alsó sarok felé tartó labdát.
50.Szakály Dénes a tizenhatos jobb oldalán csinált egy cselt befelé, majd lőtt, a belépő védő lábáról kapu fölé került a labda.
46.Doktor Mezey György cserélt a második félidőre: Szakály Dénes állt be Dusan Vasziljevics helyére.
45.Elek Ákos néhány bátor előretörésével zárult az első félidő. A Videoton egyértelmű fölényben játszik, szinte tökéletes helyzetkihasználással került háromgólos előnybe.
36.Mladen Bozsovicsot éltette a Vidi-tábor. Okkal: kapusunk egy akción belül Perics, Oláh és Pavlovics elől is hárított, bátor kivetődésekkel, vagy éppen jól helyezkedve.
35.Alvestől láthatóan tartanak a kaposváriak. Van okuk rá: André az előző, tehát a 2009–2010-es bajnoki meccseken három, most már két gólt lőtt egykori csapatának.
30.Mezőnyjátékkal folyik a labda, magabiztosan játszik a Videoton. Nem meglepő ez még idegenbeli mérkőzésen sem: a csapat az ősszel vendégként mindössze két bajnoki vagy Magyar Kupa-mérkőzésén nem jutott legalább két gólig. Most már túl is teljesítette ezt.
20.Újabb Alves-gól, már a harmadik találat, amit korábbi rákóczis lő Milintének. Polonkai Attila a tizenhatoson belül, a balösszekötő helyén André Alvesnek adta a labdát. A góllövőlista első helyezettje csinált egy visszacselt Petrók Viktorral szemben, majd nehéz szögből csodálatos csavart lövést küldött a bal felső sarokba. A labda talán még a belépni igyekvő Drazsen Okuka lábát is súrolta, 0-3
18.Az elmúlt percekben a Rákóczi valamivel többet birtokolta a labdát, de nem tudott mit kezdeni a Vidi jól tömörülő védelmével. Az ellenakciókban több veszély van.
12.Már 2-0 a Vidinek, s egy újabb volt Kaposvár-futballista vette be a Rákóczi kapuját. Alves testcsellel becsapta a középső védőket, Petrók Viktor elengedte a labdát, s hagyta, hogy Dusan Vasziljevics megkerülje. A nagy helyzetbe került középpályás elvitte a labdát a kilépő Milinte Árpád mellett is, aztán a jobbösszekötő helyéről, kicsit kisodródva, az üres kapuba helyezte a labdát, 0-2
5.Bozsovics továbbra is pazar formában véd. Bojan Pavlovics a jobbhátvéd helyéről szabadrúgásból középre ívelt, Milan Perics megcsúsztatta, Bozsovics azonban jobb kézzel kikapta a labdát. Oláh Lóránt utána fölé vágta a labdát.
2.Máris vezet a Vidi! Sándor György jobbról küldött beadása után a labda a hazaiak védője, Kovácsevics kezét érte. A játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. André Alves lőtte a tizenegyest, egy hajdani Kaposvár játékos Milinte Árpádnak, egy korábbi vidisnek. A bal alsóba küldte a labdát, Milinte jó irányba vetődött, de nem tudott hárítani, 0-1.
-30.Megvan a Vidi kezdőcsapata: Bozsovics - Lázár, Lipták, Vaskó, Andics - Farkas, Elek - Vasziljevics, Sándor, Polonkai - Alves.
-60.A Vidi rendben megérkezett Kaposvárra. Somogyban is jó idő van, kellemes napsütés és enyhe szél várja a csapatokat. A Vidi "hazai szerelésben", piros-kékben játszik majd a Rákóczi ellen.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek