hu en
KTE-Ereco Végeredmény 2-4
Videoton FC
Monicomp Liga NB I
Bajnokság, 2010-2011
őszi idény - 11. forduló
2010.10.23., Szombat @ 15:00
Kecskemét, Széktói Stadion
4000 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Bede Ferenc
Asszisztensek:
Butkai Zsolt, Medovarszki János
90 +2.Vége, Bede Ferenc lefújta a meccset, győzött a Videoton, és megszilárdította helyét a tabella élén.
89.Szakály balról csavart szabadrúgása a háló tetején landolt.
85.Mindkét csapat nyílt sisakkal futballozik, ezért - ha ziccerig nem is jutnak el minden akció végén - élvezetes, fordulatos a játék.
80.Az utolsó csere, Sándor György helyén Szakály Dénes.
73.Szépített a KTE. A jobb oldali beadás Lipták kezére pattant, de Bedének nem is volt ideje sípolni: Csordás megelőzte Lázárt és közelről gólt rúgott.
72.Lerántásért Polonkai kapott sárga lapot.
71.A mezét levéve ünneplő Nikolics sárga lapot kapott.
70.A megugró Nikolics a labdát el nem találó Lambulics mellett fejelte balra a labdát. Alves kapura indult, majd a tizenhatosra belépve lőtt: Rybansky kiütötte a labdát, amit Lambulics ismét elvétett - Nikolics okos gólt rúgva használta ki a védő hibáját.
65.A Sándort hátulról megrúgó Szavics kapta a meccs első sárga lapját.
62.Csere mindkét oldalon. Az utolsó kecskeméti változtatás, Foxi le, Szavics be, nálunk pedig Gosztonyi helyett Nikolicsé az utolsó szűk félóra.
61.Sándor kevert a tizenhatoson belül, majd passzolt, Elek átlépte a labdát, így a tökéletesen érkező Polonkai nekiszaladt a labdának, és meg sem állt gólig.
59.Alves pazar beadását Lipták közelről belsőzte kapura - Rybansky bele tudott ugrani.
58.Bori beadását Foxi fejelte közelről fölé/mellé.
52.A megsérült, vérző fejű Tökölit a kongói Litsingi váltja.
48.Azonnal cserél a KTE, Bertus helyére csatár, Csordás Csaba áll be.
47.Polonkai máris "megmagyarázta", miért van a pályán. Külsővel tette területre, Alves elé a labdát, aki a balösszekötő helyén ritmust váltva kihasználta a közötte és Lambulics közötti sebességkülönbséget: ez pedig azt jelenti, 2-1-re vezetünk!
46.Kezdődik a második félidő - Polonkai állt be Bojan Djordjic helyett.
45.Döntetlen állással ért véget az első félidő.
43.Alves tolta meg Némedi mellett a labdát. A védő meg sem próbálta szerelni a brazilt, testre ütközött. Bede lefújta a faultot, de nehéz megérteni, a kecskeméti kapitány hogyan úszta meg a sárgát.
38.Továbbra is fölényben a Vidi, de nincs újabb gól, a befejezéseknél nem vagyunk elég pontosak. Ha már a góloknál tartunk, ne feledjük: Alves "továbbgörgette" klubrekordját, sorozatban a hatodik meccsen talált a kapuba.
32.Djordjic balról jövő, jó beadását Elek ziccerből, 8 méterről fejelte kapura, Rybansky ismét bravúrral védett.
30.Andics 26 méteres, elemi erejű szabadrúgásánál Rybanskynak szerencséje volt, a kezéhez ment a labda, de így is bravúr kellett a védéshez.
27.Kell-e félnünk bármitől, ha van Alvesünk? Sándor Gyuri pazar labdájával brazilunk Lambulics mellett ugrott ki, lerössölte a védőt, majd zseniális mozdulattal csavarta el a jobb alsóba. A labda a kapufa tövéről pattant a hálóba. 1-1!
25.Az Alves elleni szabálytalanságot büntetve, Gosztonyi csavarhatott szabadrúgást a tizenhatos vonala elől, balról. Nem volt benne elég erő...
20.Tizenegyesből szerzett vezetést a Kecskemét. Lipták birkózott a tizenhatosunkon belül Tökölivel, aki inkább utóbb, mint előbb, elesett. Fogalmazzunk úgy, hogy nem akkor szólt a játékvezetői síp (az asszisztens beintését elfogadva), amikor szabálytalanság történhetett. A büntetőt Némedi Norbert lőtte a léc alá.
18.Djordjic jobb oldali szabadrúgását Rybansky húzta le Lipták elől.
10.A jó rajt után valamivel kiegyenlítettebbé vált a játék. A csapatok a két tizenhatos között futballoznak.
4.Ebala fellökte Gosztonyit a tizenhatos előterében. A 18 méteres szabadrúgást Farkas Balázs csavarta kapura - nem volt jó kísérlet, de Rybansky kezében dadogott a labda.
2.Helyzettel indultunk: Lázár beadását Alves átvette a tizenhatos előtt, majd lőtt, Rybansky vetődve védett.
-20.Dusan Vasziljevics belázasodott a mérkőzés előtt, ezért nem tagja a találkozóra nevezett keretnek.
-30.A Zalaegerszeg a tegnapi hajrágyőzelemmel felzárkózott a Videoton mögé. A tabellán közel levő vetélytársak közül a Kaposvár a Honvéddal találkozik ma, késődélután, a Ferencváros pedig - a forduló rangadóján - Debrecenbe látogat.
-60.Megvan a kezdőcsapat, amelynek érdekessége, hogy Bojan Djordjic is ott van a rajtra jelölt tizenegy futballista között. Csapatunk: Bozovics - Lázár, Lipták, Vaskó, Andics - Elek - Gosztonyi, Fakas, Sándor, Djordjic - Alves.
-90.A csapat már Kecskeméten, az öltözőben van, a játékosok többsége felvette már a sárga-fekete szerelés "alsó felét", és a bemelegítő mezt. Kezdőcsapat még nincsen "hivatalosan", arra kicsit várni kell. A Vidit . dr. Mezey György eltiltása miatt - ma is Bekő Balázs dirigálja majd a kispadról.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek