hu en
2020. Január 08. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
TAVASZI BÉRLET
Vásárold meg bérleted a 2020-as tavaszi idényre!

Már megvásárolhatók a 2020-as tavaszi bérletek!

 

A rövid téli felkészülést követően együttesünk már január 25-én pályára lép az OTP Bank Ligában. A télen és a tavasszal is szüksége lesz csapatunknak szurkolóink biztatására!

Egyből a 2020-as szezonnyitón Székesfehérvárra látogat a Budapest Honvéd, a későbbiek folyamán pedig érkezik majd az Újpest, a DVSC és a Ferencváros is! A tavaszi félidény bérlete 3 kiemelt és 6 normál, azaz összesen 9 bajnokit foglal magába, a teljes menetrendért kattintson ide!

Vásároljon 2020. tavaszi Vidi-bérletet és nyerjen Vidi-mezt vagy 2020-21-es szezonbérletet! Bővebb információk itt olvashatóak.

Magyar Kupa

A tavaszi bérlet az elődöntőig bezárólag a hazai Magyar Kupa-találkozókra is belépést biztosít. Az esetleges döntőre a bérletek nem lesznek érvényesek! Lesznek olyan mérkőzések, ahol egyedül a C-szektorok kerülnek megnyitásra, ebben az esetben érkezési sorrendben lehet elfoglalni a helyeket.

Online bérletvásárlás

Újdonság, hogy a bérleteket online már klubkártya nélkül is meg lehet vásárolni! Személyes adatok megadása továbbra is kötelező.

Az online bérletvásárlás során a vásárló megvesz egy utalványt, valamint megadja számlázási címét, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, a vásárló 2 napon belül az [email protected] címre írva megadhat egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1400 forint.

Csak az aktuális mérkőzés hetében kedd éjfélig megvásárolt bérleteket áll módunkban a futárszolgálattal házhoz szállítatni az adott héten péntekig, az ezt követően megrendelt bérleteket meccsnapon, a 2-es pénztárban lehet átvenni másfél órával a kezdés előttől meccskezdésig.

Bérletáraink

A Fresh Corner Lounge-ról részletes információkat ide kattintva olvashat.

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhatnak.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok bérletértékesítésre egyelőre nem kerülnek megnyitásra.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

Bérletértékesítés helyszínei

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30
Internet az online bérletvásárláshoz kattintson ide:
Tavaszi bérlet: meccsjegy.mlsz.hu
-

 

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999.
Kérdéseiket az alábbi e-mail címen is feltehetik: [email protected]

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely

Bérlettulajdonosként gyorsabban juthatsz be a MOL Aréna Sóstóba mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnod a jegyvásárláshoz. Biztos lehetsz továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyeden ülhetsz!

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban

Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban és online, a vidishop.hu oldalon is, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

A kedvezmény más akciókkal nem összevonható!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek