hu en
Vásárold meg bérleted a 2020/21-es idényre!

A bérletértékesítés augusztus 3-án, hétfőn 12:00-kor kezdődik és november 22-ig tart.


A bérletvásárlás előnyei: 

//  A jegyvásárláshoz képest 30% kedvezmény az éves bérlet esetén.
//  Nem kell sorban állnod a mérkőzések előtt, gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár.
//  10% kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon. (más kedvezménnyel nem vonható össze) 
//  Jegy-elővásárlási lehetőség a nemzetközi mérkőzésekre, a bérletes helyedre.  
//  Egyedi nyakpántot és bérlettartót adunk ajándékba minden bérletvásárlás mellé!

Bérletvásárlási időszak:

//  A bérletvásárlás augusztus 3-án, hétfőn 12:00-kor indul és november 22-ig tart.


A legfontosabb tudnivalók:

//  A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és a Magyar Kupa mérkőzésekre (az elődöntőig bezárólag)  érvényesek.
//  A Magyar Kupa mérkőzéseken, illetve az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést.
//  Az új bérletek már online is megvásárolhatók, a bérletmegújítás csak a VidiShopban lehetséges. 


BérletárainkKompenzációs bérletárak a 2019/20-as bérlettel rendelkezők számára

A koronavírus-járvány miatti kellemetlenségek miatt az előző szezonos bérleteseink kedvezőbb áron juthatnak új bérletükhöz. 


A kompenzáció alapja:

//  "A" szektoros bérletek esetén a zártkapus, DVTK elleni rangadó, illetve azon mérkőzések helyár-különbözete, amikor nem ülhettek a megváltott helyükre.

//  C, D és Fresh Corneres bérletek esetén a zártkapus, DVTK elleni rangadó árával csökkentett áron juthatnak új bérletükhöz szurkolóink.


A Fresh Corner Lounge-ról részletes információkat ide kattintva olvashatsz.

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok bérletértékesítésre egyelőre nem kerülnek megnyitásra. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.


Bérletértékesítés helyszínei
 

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop
MOL Aréna Sóstó

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
 
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30
Internet
az online bérletvásárláshoz augusztus 3-án, 12:00-tól kattints ide: meccsjegy.mlsz.hu
 

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő e-mail-címen: [email protected]

 


Online bérletvásárlás

A 2020/21-es teljes szezonos bérleteket a szabad helyekre a VidiShop mellett már online, a meccsjegy.mlsz.hu-n is meg lehet vásárolni.

Az online bérletvásárlás során egy utalványt vásárolsz meg, valamint meg kell adnod a számlázási címed, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, 2 napon belül az [email protected] címre írva megadhatsz egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1500 forint.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online bérletvásárláshoz klubkártya megadása nem szükséges, azonban a személyes adatokat meg kell adni!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek