hu en
2020. Augusztus 12. 22:16  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Balatonfüreden szerezte meg első győzelmét a Vidi II

Nyári Patrik 5. percben szerzett gólja döntött a 3 pont sorsáról.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 3. fordulóMeccs center 
0-1
(0-1)

Balatonfüredi FC:
Berta -- Emperger (Bene 75), Imre, Csikós (Szabó 46), Henn, Tetézi, Pápai, Burucz, Szalai, Bartha, Tamás (Hoffer 63)
Nyári Patrik 5
MOL Fehérvár FC II:
Rockov -- Tóth, Hajdinger, Molnár, Papp (Menyhárt 66), Zeke, Dinnyés, Vágó, Rónaszéki (Kövesdi 80), Nyári Patrik (Horváth 37), Kojnok
2020.08.12. BalatonfüredVárosi StadionJátékvezetők: Kubicsek MátéVörös DánielJakab Bálint

Szerda késő délután, de még rekkenő hőségben, Balatonfüreden lépett pályára a Vidi II az NB III-as bajnokság 3. fordulójában. Az NB I-es csapatunk teljese szakmai stábja mellett Kovács Zoltán sportigazgató is a helyszínen tekintette meg második csapatunk hétközi bajnokiját. A hazai együttesben több egykori fehérvári futballista is pályára lépett - Tetézi Gergő, Szalai Péter, Pápai Kristóf - míg a Vidi II kezdőjében négy olyan játékos kapott helyet, akik az NB I-es csapathoz tartoznak: Emil Rockov, Nyári Patrik, Zeke Márió és Vágó Gábor. 

Jól kezdtük a találkozót, alig telt el négy perc és Hajdinger harcolt ki büntetőt, melyet Nyári Patrik rendkívül higgadtan értékesített (0-1). A folytatásban magabiztosan őriztük előnyünket, a kapunk nem forgott veszélyben, Rockovnak egyáltalán nem akadt védeni valója, igaz a mieink sem dolgoztatták meg a hazai hálóőrt.

A második félidőben valamivel többet volt a labda a Balatonfürednél, de Rockovnak ebben a játékrészben sem kellett védést bemutatnia. A 73. percben Rónaszéki távoli lövését öklözte ki Berta, a labda éppen Molnár Márkó elé került, aki ismételhetett, de a hazai kapus ezúttal is hárítani tudott. A 84. percben Hajdinger a jobb szélről nagyszerűen hozta játékba a második vonalban érkező, a felnőtt csapatban ezen a meccsen debütáló Kövesdi Pétert, aki rögtön góllal mutatkozhatott volna be, ám tíz méterről leadott lövését bravúrral védte Berta, a kipattanót pedig Horváth Barnabás a bal kapufára lőtte. A 90. percben ismét Hajdingerrel szabálytalankodtak a 16-oson belül, ezúttal viszont néma maradt a játékvezető sípja, így végül az eredmény nem változott.

A Vidi II legközelebb vasárnap délelőtt a BKV Előrét látja vendégül Székesfehérváron. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek