hu en
2007. December 17. 17:57
Az új ügyvezető: Bozai István

Bozai István Tamás a Fehérvár FC ideiglenes megbízott ügyvezetője tegnap, december 16-án ünnepelte 36. születésnapját. Tősgyökeres fehérvári. Felsőfokú tanulmányait 1990-1995 között a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Villamosmérnök Számítástechnikai Szakán végezte, másoddiplomát 1998-ban a Pénzügyi Számviteli Főiskolán szerzett mint közgazdasági szakokleveles mérnök.

- Hogy sikerült a felkészülés?
- Véleményem szerint nagyon jól. Pozitív volt a játékosok hozzáállása, jól dolgoztak. Szerencsére kevés sérülés volt a felkészülés ideje alatt. Jelenleg elég fáradtak a játékosok, de a jövő héten már a felfrissülés időszaka következik, és felkészülten utazhatunk az első bajnoki mérkőzésre.

- Jelenleg nem a legbiztosabb a háttér Fehérváron.
- Sajnos igen. Gondolom a klub hamar megoldja a problémákat és akkor a szurkolók profitálhatnak a legtöbbet és nekünk ez a célunk. A foci a nézőkért van. Ha jó meccseket játszunk, akkor bizonyára több nézőnk is lesz.

- Itt vannak a lejárt szerződésű játékosaink és a kis kitérőt tevő Sitku Illés. Mi történik, ha nem tudja a klub megtartani őket?
- Fontos és rutinos játékosokról van szó. Standard játékosok, fontosak a tengelyben. Mellettük mindenki biztosabban szerepel. Sokkal gyengébbek lennénk nélkülük ez kétségtelen, és akkor szolidabb célokért kéne küzdeni, ezt pedig mi nem szeretnénk.

Hírek
Kovács Ferenc Fair Play-életműdíjat kapott 2008. December 16.
A Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága életműdíjjal tűntette ki klubunk egykori sikeredzőjét, tiszteletbeli elnökét, Kovács Ferencet. Feri bácsi a kedden, Budapesten, a Művészetek Palotájában tartott ünnepségen dr. Kamuti Jenőtől, a MOB főtitkárától, a hazai és nemzetközi Fair Play Bizottság első emberétől vehette át a kitüntetést.
Drazsé nem készül a télen 2008. December 16.
Otthoni baleset érte az elmúlt hétvégén Dvéri Zsoltot. Munka közben eltörött a fúró feje, s a leszakadt darab olyan szerencsétlenül pattant, hogy átlyukaszotta Zsolt szemgolyóját.
Rengeteget fejlődtek az ősszel 2008. December 15.
Vajda Gusztáv a nyáron vette át az U13 irányítását. Az őszfeladatai közé tartozott a 4-3-3-as rendszer megismertetése és annak elérése,hogy a fiatalok ismét nagy lelkesedéssel járjanak edzésekre a nem túl sikerestavalyi szezon után.
Játékosaink becsomagolták az ajándékokat 2008. December 15.
Csapatunk játékosai az ünnepek jegyében két jótékonysági eseményen is részt vesznek az elkövetkezendő napokban.
Remélem az új szezon valóban "új" lesz 2008. December 15.
Farkas Balázs sok mindent megélt Fehérváron. Akik ismerik, tudják, hogy "ami a szívén az a száján" típus, azaz megmondja a véleményét. Ezért is voltunk kíváncsiak arra, hogyan látta ő a csapat őszi szereplését.
Két edzőmeccs már biztos 2008. December 15.
A felkészülés heteiben több edzőmérkőzést játszik majd csapatunk, ezek közül kettő időpontja már biztos.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek