hu en
Vásároljon jegyet kényelmesen, online!

A MOL Aréna Sóstó jegyolvasó beléptetőkapuinál telefonról is érvényesíthetők az interneten megváltott belépők.

Jegyvásárlás - akár telefonról is!

Az online jegyvásárlás legfőbb előnye, hogy legyen bárhol, kényelmesen, gyorsan, akár asztali gépen, akár laptopon, sőt még telefonon vagy tableten is véghezvihető, ehhez pedig a személyes adatok (név, születési hely, idő) megadása mellett a klubkártya adataira van szükség.

A megvásárolt jegyet ki sem kell nyomtatni, hiszen akár telefonról is beolvasható - így nem veszik el, nem tépődik el és nem is gyűrődik össze!

Az online jegyvásárlás menete

A folyamat egyszerű és mindössze néhány percet vesz igénybe!

Az online jegyvásárlás minden esetben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül zajlik. Ennek menete az alábbi.

 

Az online jegyvásárlás lépései:

1.

Egyszeri regisztráció a meccsjegy.mlsz.hu-n a "Regisztráció" fülre kattintva.

2.

Az adott mérkőzés kiválasztása a meccsjegy.mlsz.hu-n.

3.

A bal oldalon az "Engedmény"-nél a "Normál" vagy a "Kedvezményes" opció kiválasztása, majd a szektor, sor, szék kiválasztása.

4.

Több jegy vásárlása esetén, amennyiben a következő jegy más engedményű, azt a kijelölés előtt újra be kell állítani. Egy személy legfeljebb 10 jegyet vásárolhat!

5.

Ezt követően a kiválasztott jegyek betétele a kosárba, majd a "Megvásárlás" gombbal megerősíteni a vásárlási igényt.

6.

Jegyátvétel és fizetési mód kiválasztása. A megvásárolt jegyet nem kötelező kinyomtatni, a MOL Aréna Sóstó beléptetőrendszere azt a telefonról is be tudja olvasni - a tabletek nagyobb fizikai méretük viszont miatt nem használhatók. A kiválasztást követően a "Tovább" gombra kattintva folytatható a vásárlás.

7.

Név/nevek és születési adatok felvétele (a dátum formátuma: XXXX.XX.XX.), majd a "Jóváhagyás" gombra kattintás és a "Vásárlási feltételek" elfogadása. A "Fizetés" gomb irányít a fizetési platformra.

8.

A fizetési platformon a bankkártya-adatok megadása szükséges.

9.

Amennyiben a jegyvásárlás sikeresen befejeződött, 3 opció közül lehet választani, akár mindhárom opció választható egymás után is.

• Jegy kinyomtatása
• Mentés: a jegyet a vásárló saját eszközére menti
• Küldés e-mailben: a jegyet a rendszer a vásárló által megadott e-mail címre küldi

10.

Ezt követően a "Vásárlásaim" menüpont alatt a jegyek cseréjére, megtekintésére, e-mailben újraküldésére és a jegyadatok módosítására, valamint a számla letöltésére is van lehetőség.

Online jegy érvényesítése belépésnél

Az online jegyeket mobiltelefonjukról a MOL Aréna Sóstó összes kapuegységénél érvényesíthetik. A jegyolvasóba való behelyezés módja teljes mértékben megegyezik a pénztári papíréval és a kinyomtatott jegyekével. Fontos, hogy az érvényesítés előtt a vonalkódot annyira ki kell nagyítani, hogy a jegyolvasó le tudja olvasni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek