hu en
2019. Augusztus 16. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A VidiShopban már kapható a Vidi harmadik számú meze

Idén először gyermek méretben is megvásárolható csapatunk harmadik számú meze.

A klasszikus piros-kék, valamint az idegenbeli, fehér színű mez után péntektől elérhető a VidiShopban csapatunk harmadik számú, kék színű meze.

A teljesen egyedi dizájnnal rendelkező kék mez nem hiányozhat egyetlen Vidi-szurkoló gyűjteményéből sem. A harmadik számú mezünket, akárcsak a másik kettőt, a legújabb és legmodernebb technológiával készítette el az adidas, így nem csak szurkoláshoz, baráti focikhoz is bátran ajánljuk. Újdonság, hogy idén először lesz kapható gyermek méretben is a harmadik számú Vidi-mez és hozzá a csapatshort is.

A MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban, valamint online a www.vidishop.hu oldalon is meg lehet vásárolni csapatunk harmadik számú mezét.

A felnőtt csapatmez ára 23 990 Ft, a gyermek csapatmezé 19 990 Ft. A felnőtt csapatshortot 8790 Ft-ért, a gyermek csapatshortot pedig 7490 Ft-ért lehet megvásárolni.

2019-20-as egész éves, illetve 2019-es őszi bérlettel rendelkező szurkolóink számára mindkét vásárlási módnál jár a 10%-os kedvezmény, amely más akcióval nem vonható össze!
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek