hu en
2012. Augusztus 01. 22:53  -  Wéninger Ákos
FACEBOOK
A teljes Garancsi-interjú a Facebookról

Ha lemaradt volna, most elolvashatja teljes egészében. A kérdéseket a szurkolók tették fel élőben szerda délután a közösségi oldalon.
 

 

     
  Szerda délután - immár második alkalommal - online-chatet szerveztünk a Facebookon klubunk tulajdonosával, Garancsi Istvánnal. A szurkolók kérdéseit módosítás nélkül közöljük, Garancsi úr válaszait teljes terjedelmében tesszük közzé, csak az elütési, gépelési hibákat javítottuk, hogy a chat hangulatát hitelesen adjuk vissza.  
     

Julius Mohacsi
Hello, Floridabol irok. Azt hiszem en vagyok a “legtavolabbi es aktiv” szurkoloja a Vidinek. Bar 8000km elvalaszt, evek evek ota megveszem a Vidi Club tagsagim es a berletemet is. Es minden evben 6-8 meccset a Soston tekintek meg.

A maradekot az interneten nezem illetve neznem. Az elmult 2 evben minden meccset lattam - a legutobbi, Papa ellenit leszamitva (tragikus internetes “streaming kozvetites”). Az un. “streaming” egy kulon vilag, tele sok-sok szelhamos, becstelen honlappal (akik “ingyenesen” ajanljak a streaming-es meccsnezes lehetoseget.) Rajtam kivul is jonehany Vidi szurkolo van, aki csak az interneten tudja kovetni szeretett csapatat. Amit kerek az a kovetkezo (sokak neveben beszelek): kerem, hogy legyen felallitva egy “Vidi Csatorna” (a www.vidi.hu-n), ahol az aktualis meccset stabilan tudnank nezni (“streaming”), nem kellene a fel internetet felkutatni egy talan mukodo stream-ert minden merkozes elott. Ez technikailag nem jelenthet problemat. Szurkoloi eletunket ez jelentosen megkonnyitene! Koszonom! HAJRA VIDI!!!!!!!!!!!!!! (“MOHOS2” a Forumrol.)

Garancsi István
Fel tudom ajánlani a nagyon magas színvonalú szöveges online-közvetítésünket, a meccsek utáni videó-összefoglalókat, és a Youtube-csatornánkat. A meccseink 90%-át adja a TV, sajnos nem lenne etikus a live stream közvetítés. Köszönöm, hogy ilyen távolról is szurkol a Vidinek, és néz bennünket!

 

Koszty Ferenc Kopasz
A Videoton Holdingtól visszakaptuk a névhasználatot, de anyagi támogatást csak bérletvásárlás formájában kapunk, ha jól tudom.

Miért nem akarja a Videoton cégcsoport anyagilag is újra támogatni a labdarúgócsapatot? Illetve történt-e ezirányú kezdeményezés a klub részéről?
Illetve az Alba Volán jégkorongcsapatát sem támogatja, akkor mi az a sok Videotonos felirat a jégcsarnokban? Ott is csak bérleteket vásárolnak?
Ebben a kérdéskörben szeretném megtudni Garancsi úr véleményét!

Garancsi István
Köszönöm a kérdést! Sajnos erre a Videoton Holding tud válaszolni. A névhasználaton kívül semmilyen támogatásban nem részesülünk.

 

Grósz Gery
Jó napot!
Ön szerint a csapatnak előny vagy hátrány az hogy holnap hazai pályán kezd hiszen a kap egy gólt a csapat akkor már is nem tovább jutó illetve mennyi önbizalma van a csapatnak hogy az elmúlt 10 meccsen nem kapot ki (beleértve a barátságos mérkőzéseket is)

Garancsi István
Biztos, hogy hátrány. Idegenben jobb kezdeni, de a sorsolást el kell fogadni, és mindent meg kell tenni, hogy minél nagyobb előnnyel tudjunk a visszavágóra kiutazni, de ez két meccses küzdelem, semmi sem dől el az első mérkőzésen.

 

Levente Hegedüs
Üdvözlet! Lesz-e hivatalosan a Videoton által szervezett busz/vagy repülőjárat Belgiumba a szurkolók számára? És a klubtól lehet-e bármiféle támogatásra számítani?

Garancsi István
Sajnos nem lesz. A charter-gépek rettenetesen drágák lettek volna.

 

Elemér Szalkai
Tisztelt Garancsi úr!
A Slovan elleni hazai mérkőzés végén az ünneplést megzavarva rendőrök jöttek be az RBD szektorába. Kért-e a klub erre az incidensre utólag magyarázatot a rendőrségtől? És ha kért, mi volt a rendőrség válasza?

Garancsi István
Sajnos most hallottam erről először. Holnap utánakérdezek, és elküldjük a választ.

 

Krisztina Dobos
Tisztelt Garancsi Úr!
Hogyan képzelte el a kéktúra és a futball közös jövőjét?
Kellemes estét kívánok!

Garancsi István
A Vidi is egy brand lett és a Kéktúra is egy brand lesz. Nagyon komoly országos ismeretséggel rendelkezik már ma is és minden erőmmel azon dolgozom, mint MTSZ-elnök, hogy ahol tudom, reklámozzam, segítsem ezt a mozgalmat. Egy év múlva újból kérdezzen rá, hogy állok ez ügyben :-)

 

Tamas Nagy
Üdvözletem. Beszélt-e Pauloval ezekről a kirohanásokról, padról elküldés, padra le nem ülés, állandó reklamálásokról, bíróval foglalkozásokról? Ez az állandó feszültség Paulo körül mennyire árt vagy használ a csapatnak, ill. a Videoton megítélésének? Vagy ez tervezett marketingstratégia, hogy legyen mindig legyen hír a Vidi körül?

Garancsi István
Paulo egy más országból jött. Más kultúrából. Én elfogadom olyannak, amilyen. Sajnos sokan nem ezt teszik, és csak az Ön által felvetett dolgokat látják. A meccs neki élete legfontosabb dolga. Űzi, hajtja a csapatot. Nagyon sokszor provokálják, direkt mutatják előnytelen pózokban. Nem könnyű neki, mint ahogy nekünk sem. Ígérte, változni fog, de a csapat mellett 100%-ban kiáll. Sajnos mindig a negatívumot látják benne, pedig még 15 edző van az NB I-es csapatok kispadjain, érdekes azokról nem írnak. Paulo egyszer sem kritizált bírókat, szemben néhány edzővel, akik verbális támadást intéztek a meccsek után a bírók ellen.

 

Barta Richárd
Jó napot kívánok! nem tartja rossz döntésnek,hogy a B-csapattal álltunk ki a Pápa ellen,és így az első forduló után 2 pontos hátrányba kerültünk? és még az lenne a kérdésem,hogy terveznek-e igazolni? Köszönöm szépen a válaszokat! HAJRÁ VIDI

Garancsi István
Igazolásról sohasem beszélek, csak akkor, ha már megtörténtek :-(
A Vidinek nincsen B csapata. Mindig az aktuális kezdő 11 a csapat.

 

Oláh Dezső
Jó napot Garancsi úr.
1. kérdésem: az után érdeklődnék h a Strabag milyen szponzorációs szerepkörben van a klubnál...(mezszponzor v teljes értékű)?
2. kérdésem: Tervezik-e a csapat további komolyabb megerősítését új igazolássokkal?
3. kérdésem: A Videoton Holdingtól visszakaptuk a névhasználatot, de anyagi támogatást csak bérletvásárlás formájában kapunk, ha jól tudom.

Miért nem akarja a Videoton cégcsoport anyagilag is újra támogatni a labdarúgócsapatot? Illetve történt-e ezirányú kezdeményezés a klub részéről?
Illetve az Alba Volán jégkorongcsapatát sem támogatja, akkor mi az a sok Videotonos felirat a jégcsarnokban? Ott is csak bérleteket vásárolnak?
Ebben a kérdéskörben szeretném megtudni Garancsi úr véleményét!

Garancsi István
A Strabag nemzetközi cég. Elköteleztük magunkat a nemzetközi szereplés mellett, így a céljaink közösek. Kiemelt szponzorként természetesen a "hazai" mezeken is megjelenik, a nemzetközi mezen nem, mert ott más szabályok vannak érvényben.

 

Zsolt Bódai
Jó Napot Garancsi Úr!!
Én ugye nézem a tranfermarkt.de oldalt és sok jó játékos szabadon igazolható közülük például a román válogatott Dorin Goian..és azt szeretném kérdezni hogy várható e még minőségi labdarúgó érkezése a csapathoz??

Garancsi István
Minden labdarúgónk minőségi.

 

Julius Mohacsi
Hello, Van-e realis esely a nalunk edzo Buzsaky leigazolasara? Koszonom.

Garancsi István
Az igazolásokra vonatkozó kérdésekre passz a válasz.

 

Gergely Németh
A csapat egy remélhetőleg Európa Liga csoportkörös szerepléssel mennyire tudna helytállni több megmérettetésben az Ön véleménye szerint?

Garancsi István
Először be kell oda jutni. :-)

 

Márk Nagy
Tisztelt Garancsi úr! Önnek ki a kedvenc játékosa a csabatból?

Garancsi István
Van kedvenc játékosom természetesen, de megtartom a titkot magamnak. :-)

 

Dienes Gábor
Tisztelt Garancsi Úr!
Köszönet azért amit eddig tett a Vidiért! A kérdésem az lenne, hogy az eredményjelzővel lehetne e valamit csinálni? Legalább annyit, hogy az óra működjön a mérkőzéseken. Van erre valami terv?
Üdvözlettel: GABA76 (a fórumon) HAJRÁ VIDI!!!

Garancsi István
Az eredményjelző a stadion része. Sajnos 4 év alatt egyszer romlott el komolyabban, pont a Slovan elleni meccsen. Nincs jelenleg tervbe véve a felújítása.

 

Csöngető Csabi
Üdvözlet !
Szeretném megkérdezni hogy Lencse László Izraelből való visszatérése után kap-e majd lehetőséget ?
Nagyon szimpatikusan játszott mikor kapott lehetőséget.

Garancsi István
Reméljük, hogy úgy játszik kint, hogy véglegesen is szerződik az izraeliekkel. Mindent megtett a klub, hogy sikeres legyen, ez már csak rajta múlik.

 

Márk Nagy
Tisztelt Garancsi úr!Buzsáky még mindig a csapattal edz?

Garancsi István
Nem tudom. Ma nem voltam edzésen :-(

 

Balázs Mustyák
Tisztelt Garancsi Úr!
A Slovan elleni mérkőzésen bejöttek a rendőrök az RBD szektorba. Erre volt engedélyük, vagy 1 rendőrségi magánakcióról van szó?
A Másik kérdésem Buzsáky Ákos leigazolása lehetséges?
Köszönöm és további szép Napot!

Garancsi István
Ezekre a kérdésekre már válaszoltam :-)

 

Levente Hegedüs
Üdvözlet! Ha a csapat bejutna az Európa-liga csoportkörbe a mérkőzések maradnának a Sóstói stadionban, vagy a nagy érdeklődés miatt a Puskás Stadionban játszanák a meccseket?

Garancsi István
Először be kell jutni, mint már korábban is mondtam. Tavaly is és tavaly előtt is elmondtam, azért ruháztunk be a Sóstói Stadionba (jelenleg a legmagasabb kategóriát képviseli Magyarországon) hogy minden csoportmeccset, ameddig lehet, itt játsszunk.

 

Zsolt Horváth
Garancsi úr, az lenne a kérdésem, hogy Buzsáky Ákos vagy egy hozzá hasonló képességű játékos (pl.: SHIKABALA, aki SZABADON IGAZOLHATÓ) leigazolására van esély? Jó lenne, ha legalább a kupaküzdelmekre maradna, ő képes kiélezett mérkőzéseket eldönteni és jól irányít!

Garancsi István
Igazolásokkal kapcsolatban passz a válasz :-)

 

Levente Hegedüs
Üdvözlet! Milyen eredmények esetén hosszabbítanánk/bontanánk szerződést Paolo Sousával?

Garancsi István
Paulonak érvényes szerződése van még 2 évig.

 

Dávid Fülöp
Tiszteletem Garancsi Úr!!
1. Várható e a közeljövőben az eredményjelző cseréje?
2. Érkeznek e még új játékosok a nyáron?

Garancsi István
Korábban már válaszoltam ezekre a kérdésekre

 

Ádám Bódai
Jó Napot Garancsi úr!!
Van még esély új igazolásokra?

Garancsi István
Még tart az átigazolási szezon.

 

Norbii Greskó
Tisztelt Garancsi úr !
Eladta a Videoton a legnagyobb Magyar ígéreteket akik ráadásul Válogatott játékosok voltak , gondolok itt Elekre , Liptákra , Gosztonyira , vagy éppen Lencsére és ezek a válogatottban alapember játékosok ( voltak ameddig ki nem kerültek a Vidiből ) helyet a Videoton vesz egy rakás "ismeretlen" külföldi játékost ez szerintem a csapat összhangján is gyengít
hiszen a több nyelv miatt rosszabb a megértés ( Ez a védelemben gyakran meglátszik az 5 különböző nemzetiségi játékostól ) illetve a szurkolók nemtetszését is okozza ez ,nemegyszer hallom ezeket a nemtetszést jelző hangokat vissza ismerőseimtől , rokonaimtól mindenkitől ! Ezzel azt szerettem volna kifejezni hogy véleményem szerint jobban meg kéne becsülni a Magyar játékosainkat !
Mi a Véleménye róla ?

Garancsi István
Tavaly a DVSC 18 gólt kapott, mi 19 gólt kaptunk. Minden olyan játékos elment tőlünk, akik a Paulo és az általam képviselt munkafilozófiát nem fogadták el. Munkaszerződésben álltak, saját döntésük volt, hogy hol folytatják pályafutásukat. Egyébként pedig a Vidi mint vállalat játékospolitikát is folytat és a gazdaságosságot is szem előtt kell tartani. Mindenkinek el kell fogadnia, hogy néha játékosok jönnek, mennek, beválnak és nem vállnak be. Ki kell állnom a csapatom mellett, nincsenek nálunk "ismeretlen" külföldiek.

 

Berki Vidista Roland
Tisztelt Garancsi Úr!
Suosa mester amikor idejött azt ígérte, hogy 3 éven belül nemzetközi szintü csapatot épít . Már a második évben járunk de még nem látszanak ennek jelei ,mi a véleménye ezzel kapcsolatban ? További Szép Napot.

Garancsi István
Sajnos nem értek egyet véleményével. Túljutottunk, mióta belevágtam a Vidibe, az első selejtező körön, az ellen a Slovan ellen, akik tavaly az EL-csoportkörbe jutottak, úgy, hogy nem voltunk kiemeltek. Most pedig a Gent ellen sem vagyunk kiemeltek. Nem egy könnyű sorsolás.

 

Horváth Csaba
Tisztelt Garancsi úr
Várhatók-e további fejlesztések a stadionban?
Támogatná-e a kisebb létszámú NB 1-et?

Garancsi István
A stadionban mindenképpen. Folyamatos tervezés alatt áll sok minden. Január környékén tudunk erről részletesebben beszámolni. A kisebb létszámú NB I-gyel kapcsolatos kérdés már sokszor felmerült. Nagyon sok érv szól mellette, meg ellene is. Úgy gondolom, a gazdasági racionalitásnak kell döntenie erről. Amennyiben megfelel a 16 csapat az aktuális licence-nek, akkor mindenképpen ezt el kell fogadni. Ha esetleg valaki nem felel meg, akkor érdekes kérdés, hogy kevesebben legyünk, vagy töltsék fel a létszámot.

 

Tamás Nagy
T. Garancsi úr! Milyen plusz dolgokkal csalogatná ki a nézőket a stadionba, ill. mit tesz ennek érdekében a klub?

Garancsi István
Ennél többet nem lehet már tenni. És ezt nem viccből mondom. A honlapunk, a városban való megjelenésünk, az aktivitásunk (nem dicsekvés) de európai színvonalú. De ha vannak meglátásaik, azokat várjuk. A honlapon megvannak erre a megfelelő csatornák.

 

István Lencsés
Tisztelt Garancsi Úr!
Meg van e tiltva a játékosoknak ha igen akkor ki tiltotta meg, és miért? hogy pl győztes meccs után kijöjjenek pacsizni? ( játékostalálkozónál halottam)

A büfében miért rossz izű a sör? (nem a márkája a baj hanem az ize) 400 ft ért elvárható lenne hogy sör izü valamit fogyasszunk. VIP páhogyban is ugyanazok a sörcsapok üzemelnek?

Garancsi István
Dehogy van megtiltva a pacsizás. Minden meccs más és más. A sör minősége tuti 100%. Rettenetesen figyelünk a büfé színvonalára és a minőségre. A VIP-ben pontosan ugyanaz a szállító, és ugyanazok az eszközök, mint a büfékben.

 

Gyula Madler
Kedves Garancsi Úr!
Most ide jött focista kölcsönbe. De minek? Tán opciójúk is van, h olcsóbban megveszik ha megfelel? Tán Mitrovicsot is elküldik? Várható még mozgás?

Garancsi István
Szerencsére futballistákat nem csak megvenni, hanem kölcsönvenni is lehet. Ezekre mindenfajta üzleti megoldások vannak. Vannak olyan focisták, akiket nem lehet megvenni, mert annyira drágák. Őket általában fél évre, egy évre kölcsön adják. Mi is ezt tettük Lencsével és korábban Gyurcsóval is, és be is jöttek, befutottak. Gyurcsó nálunk már kezdő, sőt a válogatottban is bemutatkozott már, Lencsét pedig egy jó konstrukcióval kölcsön tudtuk adni Izraelbe.

 

Tamas Nagy
Hogy telik a nyara?

Garancsi István
Munkával.

 

Ádám Horváth
Tiszelt Garancsi Úr!
Azt szeretném meg kérdezni hogy tervezik e a stadion bővítését? vagy Fejlesztését?
Üdv:Ádám

Garancsi István
Erre már korábban válaszoltam.

 

Bálint Soós
Tisztelt Garancsi Úr!

1. Mi a véleménye arról, hogy az NBII-es szabályváltozások szellemét és célját felülbírálva, kiskapukat használva, továbbra is tömve lesz a másodosztály "tartalékcsapatokkal" ?

2. Mit gondol arról, hogy a VIP páholyban redszeresen szurkoló politikusok, miatt csapatunk országosan közgyűlelet tárgya és minden sikerét politikai nyomásnak tulajdonítják ?

3. Miért nem játszik a Videoton Fehérváron is 1 edzőmeccset lagalább a felkészülés során ? Akár szervezhetne a klub felkészülési tornát pár környékbeli rangosabb gárdával.

 

Garancsi István
1. Sajnos nem értek egyet álláspontjával. Jelen pillanatban a Vidi is a törvényes lehetőségeket használta ki. Személyesen egyetértek az 1 csoportos NB II-vel. Annál sportszerűbb, mint ami most van, már nem lehet, hiszen mindenkinek a 2012-13-as szezonban kell biztosítania a bentmaradását az NB II-ben. Mindenkinek nagyon nehéz lesz.

2. Nagyon büszke vagyok arra, hogy amikor belevágtam a VIP-be, jól döntöttem. Mindenki tud nálunk szurkolni európai körülmények között. A nézők általában oda jönnek, ahol rend van, és minőségi kiszolgálást kapnak. De ha belegondolok, hogy mondjuk egy belga csapatnál mi van, akkor sajnos el kell szomorodnom. Magyarországon piacvezetők vagyunk a VIP-kiszolgálásban (ez nem a pénzről szól, hanem a figyelmességről, munkáról és szervezettségről, a pálya állapotáról, a média boxunkról, és a VIP-páholyaink színvonaláról), de ahogy látom a többi csapatot, rohamléptekkel próbálnak követni minket.

3. Sajnos úgy jött ki most a menetrend, hogy nem fért bele hazai meccs. Helyette volt a Szuperkupa-döntő. Itt is megkaptuk a vádakat, de köszönet még egyszer a DVSC-nek, hogy beleegyezett abba, hogy nálunk legyen a meccs. A viharról nem tehetünk :-)

 

Zoltán Rácz
Tisztelt Garancsi Úr!

Köszönöm,hogy felkarolta a vidit!Sokat fejlődtünk,de az én véleményem szerint,ha ilyen jó keretünk van akkor én a Sousa helyében több csatárral probálkoznék,hiszen a mai focit is gólra játszák!A kérdésem,hogy középpályán mikor erősitünk vagy változtatunk?Mert én meglátásom szerint nem támogatjuk a csatárokat!
További kellemes napot!

Garancsi István
Esetleg tudom ajánlani valamelyik edzőképző-tanfolyamot :-) Én Pauloban hiszek, és mindenben támogatom!

 

Kristóf Tihanyi
Gratulálok a csapat perspektívájához. Nagyon szimpatikus erős csapat épül. Kérem legyen türelemmel Sousa mester iránt is, mert ebből a csapatból a vezetése alatt még nagy klub lehet!
Még egyszer köszönjük a szurkolók nevében az Ön és az egész klub erőfeszítéseit.

Garancsi István
Annál türelmesebb, mint amilyenek az előző bajnokságban voltunk, már nem lehetünk. Nehogy félreértse, nem Pauloval szemben, hanem az őt támadó, lejárató kampánnyal szemben. Fel sem merült bennem, hogy ne tartsak ki az elképzelései(nk) mellett.

 

Balázs Kaviczki
Tisztelt Garancsi úr! A kérdésem az h. milyen hosszú időre tervezz a Videotonnál? Válaszát előre is köszönöm!

Garancsi István
Egy csapatot, egy klubot nem lehet egyik napról a másikra "elhagyni". Nagyon hosszú távra tervezek.

 

Horváth Csaba
Tisztelt Garancsi úr
Lesz-e valamikor szurkolói nap, esetleg gondolkodtak-e a klubnál ilyen rendezvény megrendezésén?

Garancsi István
Igen, gondolkodunk. Felkészültnek tartom magunkat egy ilyen megrendezésére, és lebonyolítására.

 

Kovács László
Tisztelt Garancsi úr!
Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy más csapatoknál hallottam, h szurkolói buszokat indítanak a mérkőzésekre és a mérkőzés végén pedig a megadott úton visszafele! Nem e lehetne megoldani, hogy ilyesmi buszokat indítana a mi klubunk is? Mert szerintem ez sokkal több szurkolót vonzana a hazai mérkőzésekre és akár az idegenbeli mérkőzésekre is! Szívem szerint minden mérkőzésen ott lennék ha lenne mivel menni és jönni. Van olyan haza mérkőzés ami után már nincs haza fele buszom és ezt csak úgy tudom megoldani, hogy nem megyek a mérkőzésre vagy ha van jármű akkor azzal megyek. Tovább szép napot! Hajrá VIDEOTON!

Garancsi István
Évek óta működik ez a rendszer nálunk, nem is értem, hogyha meccsekre jár, hogy nem vette ezt észre. A vidi.hu-n mindig talál erről aktuális információkat.

 

Virág Bence
Tisztelt Garancsi úr!
Miért nem jönnek ki a fiúk meccs után pacsizni STB.
ÜDV.:Bence

Garancsi István
Erre már válaszoltam stb... :-)

 

Balázs Szekszárdi
Tisztelt Garancsi Úr!
Két kérdésem lenne önhöz az első az lenne hogy mit vár a csütörtök Gent elleni meccstől?
A második pedig meg hogy került képbe anno Sousa hogy a csapat edzője legyen?

Garancsi István
1. Mindenképpen rúgott gólt. És mindenképpen olyan hangulatot, mint amilyen a Slovan ellen volt.

2. Erre a kérdésre már a korábbiakban többször is válaszoltam. :-)

 

György Márkus
Tisztelt Garancsi Úr!
Hogy viseli az ÉRDEMTELEN támadásokat?
Remélem nem viseli meg túlságosan!
Erőt egészséget és kitartást kívánok a jövőben!

Garancsi István
Rohamosan őszülök. :-)

 

Bence Fülöp
Jó napot Garancsi Úr,

1.Elhunyt edzőket a klub saját halottjának tekinti,és van gyászszünet a következő meccs előtt?(sajnálatos módon elhunyt Hortobágyi Ferenc,U7)
2.Ha jól tudom a football csapat előtt ingatlanokkal foglalkozott úgy emlékszem.Most minden erőbedobással a Kéktúra népszerűsítésén,és a Vidivel kapcsolatos ügyeken dolgozik,vagy jut még idő az ingatlanokra?
3.A vidishop kínálata lesz még bővítve?

Garancsi István
1. Eddig is, és ezután is a klub méltó módon fog megemlékezni mindenkiről.

2. Örülök, hogy a Kéktúrát már ennyien kérdezik, így van eredménye a munkámnak. Egyszer majd erről egy más fórumon részletesen fogok beszélni.

3. Folyamatosan bővül, a piaci igényeknek megfelelően módosítjuk a kínálatot. Remélem tetszik, és már vásárolt nálunk.

 

Dávid Fülöp
3. Nincs e lehetőség arra, hogy ahol most nem fedett a lelátó ott esetleg fedetté lehessen tenni? A nagy esők miatt illetve, hogy meccs közbe ne kelljen átrohanni a másik szektorba.

Egyébként köszönöm a válaszokat. :)

Garancsi István
Stadionberuházásról januárban tudunk részletes választ adni.

 

Zoltán Horváth
Tisztelt Garancsi úr!
Azt szeretném megkérdezni, hogy várható e valamikor javítás vagy csere a kijelzőn. Sokszor nem működik megfelelően, nem írja ki teljesen az eredményt neveket, sőt az EL mérkőzésen (!) nem volt óra. Válaszát előre is köszönöm!

Garancsi István
Korábban válaszoltam :-)

 

Varga Zsolt
Tisztelt Garancsi úr!Nem gondolkodtak egy olyan bérlet bevezetésén,ami az összes Fehérvári klubnál belépésre jogosítana és kedvezőbb lenne az ára,mintha külön-külön venné meg az ember??? Gondolok itt arra,hogy egy közös bérletet csinálni pl.:a jégkorongosokkal,kosarasokkal,kézísekkel.....??üdv.:V.Zsolti Hajrá VIDI :)

Garancsi István
Gondolkodtunk már rajta, de sajnos tovább nem jutottunk. Nagyon-nagyon-nagyon nehéz technikai fejlesztéseket kellene végrehajtani, egy közös városi bérlethez. Nem vetettük el, tényleg nem.

 

Martin Fehér
Tisztelt Garancsi úr!

1. Ön szerint miért van az hogy egy Európa Liga selejtezőre kijönnek 8-10 ezren míg egy bajnokin átlagban 3-5 ezren vannak?

2. A jövőben is Videoton FC lesz a klub neve?

3. Szeretném megköszönni, hogy néhány éve megmentette a klubot és hogy azóta is támogatja azt. Remélem még sokáig marad!

Üdv: Martin

Garancsi István
1. Egy EL-meccs mégsem egy bajnoki. Pláne ha szlovák vagy osztrák csapatról van szó. A Gent már harmadik selejtező kör, és 1985-ben is valahol elkezdte a Vidi.
2. Igen.
3. Örülök.

 

Krisztián Nagy
Tisztelt Garancsi Úr!

A klub marketing stratégiája kiemelkedik a többi magyarországi klubéhoz képest, de hiányolom a vendéglátóegységekkel/szórakozóhelyekkel/üzletekkel való együttműködést. Kis anyagi ráfordítással, vagy kompenzációs szerződések kötésével több tízezer emberhez lehetne így eljutni. Várható ezen a téren változás a közeljövőben?

Garancsi István
Tényleg kiemelkedik. Megmondom őszintén, nem értem a kérdését, de a VidiClub az pont egy olyan program, ami azért jött létre, hogy különböző egységeket összekapcsoljon vidis kedvezményekkel.

 

Németh Andrea
Garancsi úr! Várható-e a tavasszal (szerintem) sikeresen debütált ledes üzenőtábla újbóli üzembe helyezése?

Garancsi István
A főszponzorunk reklámakciója volt. Örülök, hogy ennyire sikeres volt, reméljük, hogy lesz még ilyen a stadionban.

 

Ferenc Gábor Ujvári
Tisztelt Garancsi Úr!
Mit szól azokhoz a sportoldalakon rendszeresen megjelenő negatív kommentekhez, amik a politikával egybemossák csapatunk, benzináremeléshez kötik egyes igazolásunk, különböző gúnyos becenevet adnak csapatunknak? Nem veszi el a kedvét az a tény, hogy a rendkívül sok belefektetett pénzt és energiát nem feltétlen magához, hanem más nevéhez kötik?

Garancsi István
Minden butaságra, alaptalan vádra nem lehet, és nem is akarok reagálni. Mikor belevágtam a Vidibe, kongott a stadion és a VIP az ürességtől, több mint egy évig. Nagyon komoly munka van abban, hogy most itt tartunk.

 

Ferenc Gábor Ujvári
Tisztelt Garancsi Úr!
Tegyük fel, hogy a Puskás Akadémia csapata Benczés Úr irányítása alatt olyan jól játszana a következő idényben, hogy feljutna az Nb1-be. Akkor – immár átadva az új felcsúti stadiont – vállalná-e a csapat az Nb1-es szereplést, ezzel is biztosítva a minőségibb fejlődést fiataljainknak?

Garancsi István
Elsődleges cél az NB II-es csapatnál a biztos NB II-es tagság megőrzése. Nem lesz könnyű.

 

György Márkus
Elnézést de valami árulás történt!
Esküszöm csak egyszer küldtem el a kérdést De vagy hatszor megjelent!

Garancsi István
Megígérem, hogy kinyomozzuk! Holnap válaszolunk, hogy pontosan mi történt.

 

Ferenc Gábor Ujvári
Tisztelt Garancsi Úr!
Elkerülhetetlen kérdés a „nézőszámozás”. Sajnos sokan - fogást keresve rajtunk - szeretnek mindenért belénk rúgni, így kerül elő mindig a nézőszám téma. Sajnos ezek az emberek nem veszik figyelembe, hogy: 1, több sportág fellegvára a városunk 2, a lakosság fele akkora, mint Miskolc, Debrecen 3, Nálunk kiépített beléptető rendszer van, tehát valós nézőszámot közlünk. 4, Sokan nem tudják, hogy a klubstadionok közül a miénk a legnagyobb, így adott esetben 5ezer ember nem tűnik soknak, ellentétben mondjuk Kecskeméttel, ahol ez már közel teltház. Nem lenne-e egyszerűbb, ha Szombathelyhez és Pécshez (és sok más klubhoz hasonlóan) hasonlóan mi is „felhazudnánk” a nézőszámokat? (Ajánlom olvasásra a beleptető blogot, ahol összehasonlítják a valós és a közölt nézőszámot!)

Garancsi István
A Vidi beléptetőrendszere a legkorszerűbb ma az NB I-ben. 2 évet dolgoztunk rajta, hogy így legyen. Az online-mód össze van kapcsolva a könyvelési rendszerünkkel, szinte egyedüli az online-jegyvásárlási lehetőségünk, bármilyen árkedvezményt, módosításokat pillanatok alatt át tudunk állítani. Ahhoz, hogy tisztán lássunk, stabil alapokkal kell rendelkeznünk, nem hazudhatunk magunknak, hogy többen vagyunk, mint amennyien. Egyébként nagyon szigorú könyvelési szabályok vannak a jegyértékesítésre :-)

 

Balázs Mustyák
Tisztelt Garancsi Úr még azt szeretném Öntől kérdezni hogy a szurkolókhoz miért nem jönnek ki a Játékosok a mérkőzés végén pacsizni? Ennek rendezői oka van vagy meg van tiltva nekik?
Köszönöm és további szép napot!

Garancsi István
Erre már válaszoltam.

 

Dávid Fülöp
Tiszteletem Garancsi Úr!!
1. Várható e a közeljövőben az eredményjelző cseréje?
2. Érkeznek e még új játékosok a nyáron?
3. Nincs e lehetőség arra, hogy ahol most nem fedett a lelátó ott esetleg fedetté lehessen tenni? A nagy esők miatt illetve, hogy meccs közbe ne kelljen átrohanni a másik szektorba.

Egyébként köszönöm a válaszokat. :)

Garancsi István
Mindegyikre válaszoltam már korábban.

 

Norbii Greskó
T.Garancsi úr !
A harmadszámú csatárunk Milan Perics kevés lehetőséget kap annak ellenére hogy amint ez megtörténik él a lehetőséggel és gólt , gólokat rúg ellentétben Torghelle Sándorral akinek mostanában nem nagyon megy a játék !
Illetve fiatal " sztárunkról " Kovács Istvánról akarok kérdezni nagyon szimpatikus játékot játszik és nagy tehetsége van ! Jövőre vagy idén talán a kezdőcsapatban találhatja magát vagy ez még korai vagy esetleg maga nem lát benne akkora tehetséget mint én?

Garancsi István
Sohasem válaszoltam játékosokkal kapcsolatos kérdésekre, Paulo az illetékes. :-)

 

Zsolt Száraz
T. Garancsi Úr!
Miután már egy ideje az 5 éves gyerkőcöt és az asszonyt is viszem a "J"-be, megkérdezném/kérném, hogy:
az itt lévő WC-ket mielőbb hozzák rendbe, építsék újjá, vagy legalább valaki takarítsa rendesen (akár meccs közben is), mert rájuk férne!
Ja és ASanyit bár mindannyian szeretjük, de el kéne a helyére minnél előbb valaki legalább olyan, mint a posztján az Oli, vagy hátul a Caneira...

Garancsi István
Azzal, hogy át kellene építeni, teljesen egyetértek. A felvetett problémákról nem tudtam.

 

Németh Andrea
Tisztelt Garancsi Úr! Elégedett-e a csapat eddig elért eredményeivel, mik az idei szezonra kitűzött célok? Mi a véleménye Sousa mester mérkőzések alatti heves vélemény-nyilvánításairól, nem üthet ez vissza a bíróknál? (Leszögezem, én is rossznak tartom a bíráskodást) Valóban lesz feljelentés az MLSZ-nél a "bíróölelgetés" miatt?

Garancsi István
Teljes mértékben elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával. A foci az egy olyan sportág, ami hozhat meglepő és furcsa eredményeket. Ezt el kell fogadni. Paulo magatartása egy más kultúra része, ahol az teljes mértékben elfogadott. Űzi-hajtja csapatát, 150 fokon ég.

 

Gábor Subecz
Üdvözlöm István,

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján hogy látja tisztán üzleti alapon lehet-e versenyképes és gazdaságos egy labdarúgó klub Magyarországon? A befektetésénél milyen megtérülési idővel számolt?

Garancsi István
Ezekre a kérdésekre az elmúlt években már válaszoltam. Sokkal több idő kellene hozzá, hogy részletesen kifejtsem és elmondjam a véleményemet erről a kérdésről.

 

Szabó Róbert
Tisztelt Garancsi úr!
Két kérdésem lenne
Az 1-es az hogy várható stadion fejlesztése?
A 2-es pedig az hogy az idén is lesz rajzpályázat?

Garancsi István
1. Már válaszoltam
2. Várkonyi Ádámot kérdezzék a vidi.hu-n.

 

András Szebellédy
Üdv. Nem akarok még 20-adszor rákérdezni az eredményjelzőre, csak annyi, hogy valóban valami műemlék? Ezért nem igen lehet hozzá nyúlni?

Garancsi István
Szerintem már biztos 50 fölött jár a kérdések száma az eredményjelzővel kapcsolatban, nagyon nagyon drága lenne a felújítása, ezt a pénzt ma sokkal hatékonyabban fel tudjuk használni.

 

Máté Ujvári
Tisztelt Garancsi úr! Először is szeretném megköszönni amit a vidiért eddig tett és tesz most is.A krédésem pedig az lenne, hogy azokon a napokon amikor ilyen későn kezdődnek a mérkőzések(20.30)nem lehetne e megoldani, hogy a közeli falukba később indítsák az utolsó buszokat?mert a slovan meccset sem tudtuk végignézni és utána is futni kellett mert az utolsó buszok 22:40kor indulnak a meccsnek pedig 22:20körül volt vége.Szerintem ez sok családot érint és a volán társaságoknak sem jelentene olyan nagy gondot ha 10-15perccel később indítanák az utolsó buszokat.

tisztelettel: Ujvári Máté

Garancsi István
Több tényezőt kell figyelembe vennünk az időpontok kiválasztásánál. Az NB I-nél a TV a döntő tényező, ő határozza meg az időpontokat. A nemzetközi meccseknél pedig figyelemmel kell lenni az ellenfélre, a TV-re és az időjárásra. Júliusban-augusztusban, a kánikula idején, sajnos nem lehet délután játszani.

 

Zoltán Szilágyi
Tisztelt Garancsi Úr!
1. Tudom, hogy nem az Ön kompetenciája, Pesten lakom, onnan tv - ben követem a Vidi meccseit, szurkolok nekik, de ha meglátom hogy Torghelle játszik, átkapcsolom a tv-t, szörnyű! Pedig nagyon szeretem a Vidit, drukkolok nekik, de ha a fent említett játékosnak kéne gólt löni, az élettől is elmegy a kedvem!
2. Gratulálok az új igazoláshoz, de talán Nikó mellé kellene 1 igazi brazil csodacsatár, hogy látja?
3. Nagyon tetszik a klub, ahogy épül, egyre nivósabb, köszönöm a munkájukat, munkáját, mit a Vidiért végez. Egy észrevételem lenne: A honlap nagyon cenzúrázott, szinte minden hír máshonnan szerzhető be! Köszönöm válaszát! Szilágyi Zoltán

Garancsi István
1. Hova kapcsol át? Ha igazán szereti a Vidit, ne kapcsoljon át! Szurkoljon a TV előtt vagy esetleg a stadionban!

2. Köszönöm.
3. Nem is értem a cenzúrát. Mire gondol? Egy klubhonlapnál elsődleges szempont a hitelesség. Ugyanilyen fontosak a csapattal kapcsolatban megjelent, vagy várt és meg nem jelent hírek. Mindennek van oka.

 

Dezső Sárfalvi
Tisztelelt Garancsi Úr, a Paulóval kapcsolatos témához: Olvasgatom időnként az éppen rivális NB1-es csapatok fórumait. Általánosítható, hogy a szurkolók nagy többsége szerint is, a Pauló meccsek közbeni viselkedése ellenszenves. Ezáltal akaratlanul is árt a csapatnak. Ez nagyobb gáz lehet, mint egy esetlges média ellenszél, erről tudnia kell Önnek is és Paulónak is, azzal együtt, hogy nagyon bízunk mindkettőjükben. Pauló nem kell, hogy megalkudjon az elveivel, de mindent a maga helyén és idejében vezessen elő! A Vidi szurkolók értik és támogatják is fogják a szükséges küzdelmeiben.

Garancsi István
Korábban már válaszoltam. 16 csapatos az NB I. Fura, hogy csak Pauloval foglalkoznak.

 

Guber Péter
Tisztelt Garancsi úr!
Mi az oka, hogy - a Természetjáró Szövetség elnökeként - úgy döntöttek, hogy a Videoton mellett az MTK-t is támogatják?
Valamint várhatóak-e további igazolások, esetleg egy nagyobb név a nyáron vagy inkább együtt tartják a csapatot a (remélhetőleg minél hosszabb) Európa Liga-kampányra?
Tisztelettel,
Guber Péter

Garancsi István
Huhh! A Kéktúra-hirdetések közcélt szolgálnak, mint ahogy ezt már korábban is elmondtam. Domonyai Laciék, mivel nem volt szponzoruk a nemzetközi meccsre, felkínálták a lehetőséget, hogy reklámozzák. Ugyanezt teszi a Vidi is. Egy küldetést teljesítünk. Szó nincs arról, hogy a Kéktúra támogatja a klubokat. Pont fordítva. A klubok támogatják Magyarország legszebb, leghosszabb, legattraktívabb túraútvonalát. Egyébként az MTK mezét eszméletlenül feldobta a szuper Kéktúra-dizájn, köszönet érte kollegánknak, Tokaji Nagy Csabának.

 

Máté Ujvári
Tisztelt Garancsi úr! A második kérdésem az lenne, hogy mennyire követi az Olimpiát?:)

Garancsi István
Ha tehetem, szerencsére sokszor megtehettem, nézem a magyar eseményeket. Nagyon nagy élmény volt a Pápa meccs utolsó perceiben elkezdeni Szilágyi Áront nézni, és vastapssal köszönteni. Ilyen még nem volt nálunk. Szerencsére ezt is megértük.

 

László Kovács
Elnézést de az előbb félre érthetően kérdeztem! A szurkolói buszokat nem a városi szurkolói buszokra értettem, hanem a Székesfehérváron kívüli falukra és kisebb városokra, ahonnét a késői meccsekre a haza utazás nehézségeket többek számára!

Garancsi István
Akkor bocsánat. Gondolkodunk rajta. Most többet nem tudok ígérni.

 

Norbii Greskó
T. Garancsi úr !

Mért lett Mezey György leváltva miközben bajnoki aranyat hozott a csapattal és remek meccseket játszott ! És ön szerint így utólag nézve jó döntés volt ?
Illetve az elmúlt évek pénzügyi dolgairól szeretnék kérdezni pontosabban hogy ez a sok igazolás nem került sok minuszba ? Vagy a távozók fedezték esetleg az érkezőket is ?

Garancsi István
A Vidi, mint korábban is mondtam, nagyon komoly játékospolitikát folytat. Közel 3 évig nem adtunk el senkit. Építkeztünk. Folyamatosan kell nézni a játékospiacot, és dönteni.
A Mezey Gyurival kapcsolatos kérdésekre már százszor válaszoltam :-)

 

Máté Ujvári
Tisztelt Garancsi úr! Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy Paulo Sousa és ön között csak munkakapcsolat van e vagy esetleg kialakult e egy kölcsönös szimpátia,barátság? Voltak e már közösön biciklizni vagy futni?:)

Mégegyszer szeretném megköszönni azt, amit szeretett csapatomért tesz. További jó munkát kívánok ehhez.
tisztelettel: Ujvári Máté

Garancsi István
A szimpátián már túl vagyunk. Egy biciklitúrát már lemondtak. Futni nem tudok, mert porccal műtötték a térdemet, de közös bringázást tervezünk Tassy Márkkal és Pauloval a budai hegyekben.

 

Dezső Sárfalvi
Jut még eszembe:
- egy kérés, amelyik szintén a Paulóra vonatkozik: A nyilatkozatait szakaszolja annyira, hogy teljeskörüen és pontosa lefordíthatóak legyene.
- egy vélemény: nem volt szerencsés a fórum időzítése, mert párhuzamosan a LOKI meccset adja az M2

Garancsi István
Paulotól kell majd megkérdezniük.
A kérdések feltevésének pontosan 18 órakor lett vége.

 

Balázs Kaviczki
Köszönöm válaszát! Megnyugtató! Köv kédés. Dvéri Zsoltnak aki rengeteg boldog pillanatot szerzett játékával vidistáknak miért nem lehetett egy búcsú meccset megszervezni?

Garancsi István
Nem tudok rá válaszolni.

CÍMKÉK
Garancsi István
Hírek
Garancsi István: „A 24-órás szabály helyett mostantól a 72-órás lép életbe!” INTERJÚ @ 2013. Július 12.

Klubtulajdonosunkkal a Vidi Európa Liga-selejtezőben történt búcsúzását követően készített interjút a vidi-hu.

Élő online chat Garancsi Istvánnal a Facebookon KÉRDEZZEN PÉNTEKEN 17-18 ÓRA KÖZÖTT! @ 2013. Február 28.

A bajnokság tavaszi rajtja előtt a Videoton FC tulajdonosa lesz a vendég klubunk hivatalos Facebook-oldalán, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

"Elérkeztünk egy olyan pillanathoz, amikor fel kell emelnünk a szavunkat" GARANCSI ISTVÁN: @ 2012. November 13.

A Videoton FC - Kecskemét bajnokit követően a vidi.hu történetében először nem közöltünk tudósítást egy mérkőzésről. Az alábbiakban reagál klubunk a történtekre.

"Örülök, hogy nem tudták elüldözni Sousát" GARANCSI ISTVÁN: @ 2012. Szeptember 19.

Csapatunk tulajdonosa, Garancsi István az Indexnek adott hosszabb interjút.

Garancsi István: “Ez lesz a legfontosabb meccsünk” 2012. Augusztus 27.

Klubunk tulajdonosa szerint történelmi jelentőségű meccs lesz az EL-visszavágó és reméli, hogy az egész magyar labdarúgás számára ünnep lehet majd a csütörtök este.

Élő online chat a Facebookon Garancsi Istvánnal KÉRDEZZEN SZERDÁN 17-18 ÓRA KÖZÖTT! @ 2012. Július 31.

A Videoton FC tulajdonosa lesz az első vendég a most debütáló Facebook-alkalmazásban, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek