hu en
2008. Április 05. 21:38
A REAC ellen is folytatódott a győzelmi sorozat

Együttesünk szombaton este 2-1-re nyert a REAC ellen, s ezzel zsinórban negyedik győzelmét aratta. A Vasas, a Nyíregyháza, és a Tatabánya után Budapesten is nyerni tudtunk, és mivel a jövő héten a Sopron ellen játszanánk, (azaz 3-0-ás gólkülönbséggel mienk a három pont), kijelenthetjük, hogy a Fehérvár parádés passzban van, öt meccsből a maximumot, azaz tizenöt pontot gyűjtött!

A REAC elleni meccs első félidejében csapatunk nagy fölényben futballozott, Polonkai Attila a 14. percben vezetést is szerzett. Ezután azonban hidegzuhany következett, Nyerges Krisztián szinte azonnal egyenlített, és a játékrész hátralevő idejében hiába futballoztunk fölényben, nem tudtunk előnyt szerezni.

A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, majd a 77. percben egy szemet gyönyörködtető támadás végén Sitku Illés a kapuba talált. Ezután a REAC nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, de nem járt sikerrel, azaz megnyertük a találkozót.

- Nagyon jó csapat ellen játszottunk, csak dicsérni tudom a REAC-ot – értékelt a meccs után Disztl László. Az első félidőben sok helyzetünk volt, ezek közül többet kellett volna kihasználnunk, de 1-1 után már ki-ki játék alakult ki. Sitku szerencsére gólra váltotta egyik támadásunkat, és bár ezután próbált egyenlíteni a REAC, az eredmény már nem változott. Megérdemelten nyertünk, örülök, hogy sikerült ilyen eredményes sorozatot produkálnunk.  

- Gratulálok a Fehérvárnak, a meccs egészét tekintve megérdemelten nyert – vette át a szót Aczél Zoltán, a REAC szakvezetője. – A házigazdák az első félidőben előnyre tehettek volna szert, de a másodikban már időnként mi voltunk fölényben, ekkor ellenfelünknek nem voltak helyzetei. A végén harcoltunk, volt is esélyünk az egyenlítésre, de nem tudtunk pontot szerezni, így gratulálok kollégámnak és csapatának.   

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek