hu en
2019. Április 11. 11:32  -  Molvidi.hu
A Magyar Nemzet helyreigazítása

A napilap április 6-án közölt cikkében, a valós tényekkel ellentétben téves információt adott közre, amivel a Fehérvár F.C. Kft.-t, és tulajdonosát kedvezőtlen színben tüntette fel.

A Magyar Nemzetben április 6-án megjelent, "Huszmillió euróért eladó az Újpest" című cikkben több a MOL Vidi FC-vel és tulajdonosunkkal, Garancsi Istvánnal kapcsolatos téves információ is olvasható. Klubunk helyreigazítást kért a laptól, ami a szerdai napon (április 10.) megtörtént.

A helyreigazítás szövege:

"A magyarnemzet.hu 2019. április hó 6. napján a „Húszmillió euróért eladó az Újpest” c. cikkben a valós tényekkel ellentétben téves információt adott közre, amivel a Fehérvár F.C. Kft.-t, és tulajdonosát kedvezőtlen színben tüntette fel. A magyarnemzet.hu ugyanis megalapozatlanul állította, hogy a MOL Vidi FC tulajdonosát az Újpest FC értékesítése kapcsán megkereste volna, mellyel azt a látszatot keltette, hogy a MOL Vidi FC tulajdonosa az érintett témában elzárkózott volna a nyilatkozattételről. A téves tájékoztatásért elnézést kérünk!"

A magyarnemzet.hu oldalon itt és itt is olvasható.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek