hu en
  • Kapusok
  • Védők
  • Középpályások
  • Csatárok
  • Vezetőedzők
A játék lépései:

1. Válaszd ki, hogy milyen formációban szeretnéd a pályán látni csapatodat.

2. Posztonként válaszd ki a játékosokat, illetve a vezetőedzőt, majd a bal egérgomb segítségével húzd a megfelelő posztra. Figyelem! A játékosokat csak a saját posztjuknak megfelelő helyre lehet kiválasztani, vagyis például a középpályásokat csak középpályára, a védőket csak védő pozícióra.

3. Amennyiben módosítani szeretnél, kattints a játékoskép jobb sarkában található piros X-re, így az adott poszt felszabadul, és lehetőséged lesz másik futballista kiválasztására.

4. Amikor összeállt a csapat, kattints a képernyő alján megjelenő „beküldöm” gombra.

5. Add meg nevedet és e-mail címed, amivel részt veszel a sorsoláson. Neved és e-mail címed megadásával egyben elfogadod az adatkezelési- és játékszabályzatot is. Egy szurkoló csak egy csapattal vesz részt a játékban!

6. Az álomcsapatodat képként letöltheted a gépedre. Ha tetszett játékunk, mutasd meg a barátaidnak is, és oszd meg a TE kedvenc csapatodat Facebook oldaladon!

7. Figyeld a vidi.hu oldalát, hiszen a kéthetes játékunk végén, az exkluzív 75-ös bögrék mellett 11 db tavaszi bérletet is kisorsolunk.

A játék időtartama: 2016. december 5-15.

A sorsolás időpontja: 2016. december 16.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek