hu en
2023. Május 26. 09:41  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Találkozz Stoplival a Hetedhét Játékfesztiválon!

Klubunk ifjúsági kabalája vasárnap 11:00 és 15:00 óra között a Vidi-pontban vár titeket a fehérvári gyermeknapon!

Május utolsó vasárnapján újra a gyerekeké lesz a fehérvári belváros: a Hetedhét Játékfesztivál május 28-án délelőtt 10 órától este nyolcig várja a családokat sok-sok játékkal, zenés-mesés színpadi programokkal. Többek között a Kolompos együttes és a Rutkai Bori Banda szórakoztatja majd a közönséget a Városház téren. Lesz persze Hétpróba is, amelyben idén egy lovacska történetét ismerhetik meg a gyerekek. Mókáznak a gólyalábasok, az utcai játékelemek között pedig régi ismerősökkel és újdonságokkal is találkozhatnak a fesztivál látogatói.

Az eseményen ráadásul Stoplival is találkozhatnak a Vidi fiatal szurkolói 11:00 és 15:00 óra között, a Fő utcán található Vidi-ponton pedig 10:00 és 18:00 óra között színezőkkel, memóriajátékkal és vidis matricákkal készülünk az ifjú vidiseknek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek