hu en
2023. Május 18. 00:10  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A szezon utolsó hazai bajnokiján is színes programokkal várunk Sóstón!

Klubunk döntése értelmében ingyenesen, regisztrációs jegy váltása mellett tekinthetik meg szurkolóink a ZTE elleni mérkőzést a C és a D szektorból. Az ingyenes jegyeket személyesen klubkártya nélkül, online vidis klubkártyával lehet kiváltani. Egy személy maximum négy jegyet igényelhet.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában szombaton a ZTE FC látogat hozzánk. A 14:10-kor kezdődő találkozóra a C és a D szektorokba ingyenes lesz a belépés (részleteket itt olvashatsz), ezen kívül az Aréna Teraszon már 12:30-tól sörakcióval, a MOL Aréna Sóstóban 13:10-től várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

MOL Aréna Sóstó, 13:10-16:00

• csocsó
• selfie- és fotófalak
• dartsfoci, kick-point
• gyereksarok: lufik, színezők, tetkók
• a szünetben: ajándékágyúzás Stoplival
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal
• VidiShop 12:00-tól

13:10 és 16:00 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

Kizárólag pörgetés nélkül csocsóban is összemérhetitek tudásotokat.

► Dartsfoci és kick-point

Két újdonsággal is várjuk szurkolóinkat a ZTE elleni bajnokin! A dartsfociban egy nagy, felfújható dartstáblára kell rúgni egy speciális labdával, a labdák pedig ráragadnak a felfújható dartstábla felületére - minél messzebbről próbálkozol, annál nezebb dolgod lesz. A kick-point lövésjelző lézeres focikapu érzékelői meghatározzák a lövés pontos helyét, majd a számítógép segítségével pontozzák azt.

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátjával és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából ünnepi RBD-s kiállítást is megtekinthettek a Vidi Múzeumban.

► Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 12:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

► Stadionbüfé

A Zalaegerszeg elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek