hu en
2023. Május 16. 21:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Közlemény a ZTE FC elleni jegyvásárlással kapcsolatban

Szerdától kizárólag személyesen lehet kiváltani az ingyenes belépőket a ZTE FC ellen.

A ZTE FC elleni mérkőzésre május 5-e óta megvásárolhatóak a belépők elővételben, a mai döntés után pedig a C és D szektorokba lehetett ingyenes belépőket kiváltani. Az 1. FC Köln elleni mérkőzés jegyárusítása során azt tapasztaltuk, hogy a szurkolói kártyás online jegyvásárlás sokaknak nem volt megfelelő opció, így ezúttal nem kértünk Vidi klubkártyát a belépők kiváltásához. 

A hír 12:00 órakor jelent meg, az első órákban nem tapasztaltunk semmilyen rendkívüli jegyvásárlási rohamot, így az a megállapítás, hogy “villámgyorsan” fogytak el a jegyek, nem állja meg a helyét. Késő délután már valóban láthattunk olyan jeleket, amely alapján feltételezhetjük, hogy más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét.  

A fennálló helyzetet partnerünkkel, a Jegymesterrel együtt megvizsgáljuk, a Vidi-szurkolók számára új szektorokat fogunk megnyitni. Az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállítjuk. Szerdán, 10:00 órától a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen. A MOL Aréna Sóstóban az 1-es jegypénztár szerdán 13:00 és 18:00 óra, pénteken 10:00 és 15:00 óra között lesz nyitva (további jegyértékesítési helyszíneket a lenti táblázatban találtok). Továbbra is bízunk benne, hogy Vidi-szurkolókkal lesz tele a lelátó, és egész meccsen zúg majd a stadionban a “Hajrá, Vidi”!

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó, 1-es pénztár 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Szerda: 13:00 - 18:00
Péntek: 10:00 - 15:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-16:00
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap: 12:00 - 18:00

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Legyünk minél többen szombaton a MOL Aréna Sóstóban, és szurkoljuk ki a győzelmet a ZTE ellen! Hajrá, Vidi!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek