hu en
2023. Április 16. 18:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bese Barnabás: "Stabilitásban sokat léptünk előre a vezetőedző irányítása alatt"

A kisvárdai bajnokit végigjátszó jobbhátvédünk szerint pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül zártunk, a befejezéseknál azonban higgadtabbnak kell lennünk.

"Jelen helyzetünkben nagyon fontos lett volna a három pont megszerzése, az volt a célunk, hogy ez sikerüljön. Az első félidőben jobban játszottunk az ellenfélnél, több lehetőségünk volt, a széleken a támadásainkkal sikerült megbontanunk a védekezésüket. A második játékrész kiegyenlítettebb volt, az ellenfélnek a kontráiból sikerült veszélyt kialakítania. Harcos meccs volt sok ütközéssel. Pozitívum, hogy ismét sikerült kapott gól nélkül zárnunk, a befejezésekre kell fókuszálnunk, hogy az ilyen mérkőzéseket meg tudjuk nyerni. A vezetőedzőnek határozott elképzelései vannak, minden meccs előtt van egy tervünk, amit egész héten próbálunk begyakorolni. Stabilitásban sokat léptünk előre az irányítása alatt, ebből lehet építkezni, a befejezéseknél pedig higgadtabbnak kell lennünk, hogy gólokat szerezzünk" - értékelt honlapunknak a kisvárdai gólnélküli döntetlen után a mérkőzést végigjátszó Bese Barnabás.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek