hu en
2023. Április 16. 18:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a Kisvárda Master Good - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Milos Kruscic nyilatkozott a lefújás után.

Bartosz Grzelak:

“Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidővel elégedett vagyok, biztató volt a játékunk, sok mindent sikerült megvalósítanunk abból, amit a héten gyakoroltunk. Veszélyes helyekre sikerült bejátszanunk a labdát, kis apróságok hiányoztak ahhoz, hogy igazán veszélyes helyzetekbe kerüljünk, de figyelnünk kellett az ellentámadások kivédekezésére is. A szünetben arról beszéltünk, hogy stabilizálnunk kell a védelmünket és a középpályánkat, elöl pedig több helyzetet kell kialakítanunk. A második félidőt pontozással a Kisvárdának adnám, az alapján egyértelműen megszerzett pontról lehet beszélni. Pozitívum, hogy az Újpest elleni mérkőzéshez képest jóval biztatóbb játékot nyújtottunk ma, és a múlt heti elveszített két pont után ma inkább megszerzett egy pontról van szó.”

Milos Kruscic:

“Kemény mérkőzés volt két jó csapat között, mindkét fél nyerni szeretett volna. Az első félidőt 50-50%-osnak éreztem, sajnos a tizenegyest nem sikerült értékesítenünk, pedig a mérkőzés legjobb pillanatában jött, ha azt belőjük, teljesen más lett volna a második félidő képe. A technikai hibák meghatározták a meccset, a Fehérvár ezekből tudott támadásokat indítani. A második félidőben teljesen uraltuk a mérkőzést, az utolsó 10-15 percben pedig sikerült betolnunk őket a kapujuk elé. A cseréink is hozzá tudtak tenni a játékunkhoz, az egyedüli dolog, ami miatt elégedetlen lehetek, hogy nem tudtunk gólt szerezni, így pedig nem lehet meccset nyerni.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek