hu en
2023. Április 13. 07:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - 5-1-es vereség a III. Kerületi TVE otthonában

A Vidi II 17 esztendős játékosa, Ambach Arnold szenzációs gólt lőtt szabadrúgásból, de a 3 pontot a hazai csapat szerezte meg. 

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Tavaszi szezon, 31. fordulóMeccs center 
5-1
(3-1)
Lapu 21, Erdei 26, Török 42, Lapu 56, Behovits 69
III. Kerületi TVE:
Hajagos -- Papp, Földeák (Behovits 63), Cseszneki, Erdei (Jakab 74), Török, Egerszegi, Lapu, Marques-Airosa (Kulcsár 63), Schuszter (Szabó 73), Barczi (Borbély 73)
Ambach Arnold 30
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Ambach Arnold (Hodzic 65), Lencsés, Babos Bence (Lehota 78), Molnár (Horváth 65), Tóth Tamás Vid (Cserkuti-Németh 65), Urbán, Horváth G., Berekali, Husvéth (Gulyás 73), Gyenti
2023.04.12. BudapestIII. kerületi TVE SporttelepeJátékvezetők: Horváth PatrikSáfárik PatrikFrank Viktor

Szerda délután NB III-as csapatunk a III. Kerületi TVE otthonába látogatott. Imrik László vezetőedző ezúttal több alapemberére sem számíthatott, a Dala - Horváth Á., Urbán, Lencsés, Berekali - Husvéth, Molnár, Ambach - Gyenti, Tóth, Babos tizenegyet nevezte a kezdőcsapatba. 

A tizedik percig kellett várni az első helyzetre, ekkor Lapu vette célba Dala kapuját, de hálóőrünk ekkor még menteni tudott. A 14. percben azonban már tehetetlen volt Lapu közeli lövésével szemben, Barczi hozta kihagyhatatlan helyzetbe a hazaiak támadóját (1-0). A 24. percben Barczi tekert 20 méterről kapura, Dala a léc alól tolta ki a labdát. Két perccel később egy sarokrúgást követően Erdei fejelt közelről a kapunkba (2-0). Nem telt el öt perc és sikerült szépítenünk: Ambach harcolt ki szabadrúgást 18 méterről, majd oda állt a labda mögé és óriási gólt szerzett - a hazaiak kapusa hiába úszott a levegőben, esélye sem volt védeni a kiválóan helyezett lövést (2-1). 

Ennél közelebb azonban nem sikerült kerülnünk a hazai együtteshez, a 41. percben ugyanis újra a kék-fehérek voltak eredményesek: Schuszter cselezett a 16-oson belül, majd a jó ütemben érkező Töröknek passzolt, aki közelről a kapunkba lőtt (3-1). Még a szünet előtt szépíthettünk volna, egy szabadrúgás után Urbán csúsztatása azonban a felső lécen csattant.

A második félidőben az óbudai csapat tovább növelte előnyét. Lapu az 56. percben egy kontra végén volt eredményes, majd a 69. percben Behovits is bevette a kapunkat (5-1). A találkozó végén még Lehota Viktor előtt adódott gólszerzési lehetőség, azonban a hazaiak kapusa védeni tudta fiatal játékosunk ziccerét, így maradt az 5-1.

NB III-as csapatunk vasárnap délelőtt vármegyei riválisunkat, a PAFC II-t látja vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek