hu en
2023. Február 24. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: mlsz.hu
Dala Martinnal a kezdőben 2-1-re nyert a férfi U19-es válogatott

Az Észtország elleni edzőmeccsen Tóth Tamás Vid is pályára lépett, csereként 22 percet játszott.

A héten Spanyolországban edzőtáborozó U19-es válogatottunk két nap alatt másodjára csapott össze Észtországgal. A keddi 0-0-t követően a mieink a második mérkőzésen 2-1-re múlták felül az észt válogatottat - az első meccsen Vidi-játékos nem lépett pályára.

A találkozón Jurek Gábor révén a mieink szerezték meg a vezetést a 11. percben, hat perccel később azonban ellenfelünk egyenlített. A szünetben hármat is cserélt Szélesi Zoltán szövetségi edző, a cserejátékosok egyike, Rideg Bálint a 48. percben megszerezte csapatunk második gólját, amelyre az észtek már nem tudtak válaszolni, így csapatunk 2-1-es győzelmet aratott a márciusi elitkör előtti utolsó mérkőzésén - olvasható az mlsz.hu-n. 

Kapusunk, Dala Martin végigvédte a találkozót, támadónk, Tóth Tamás Vid a 68. percben állt be.

Észtország-Magyarország 1-2 (1-1)
MagyarországDala Martin – Nagy-Kolozsvári Dániel, Yaakobishvili Antal, Babós Levente – Papp Áron (Deákovits Richárd, 46.), Kiss Norbert (Földi Dominik, 46.), Kocsis Dominik (Daniel Ozzano, 66.), Bakti Balázs (Rideg Bálint, 46.), Molnár Adin (Tóth Tamás Vid, 68.) – Kállai Zalán, Jurek Gábor

Gólszerzők: Jurek Gábor (11.), Rideg Bálint (48.)

CÍMKÉK
Dala Martin Tóth Tamás Vid
Hírek
Dala Martin: "Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy bekerültem az U19-es válogatott szűk keretébe" 2023. Március 21.

Csapatunk fiatal válogatott kapusa azt is elárulta, hogy rendkívül nehéz csoportba kerültek, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiharcolják az Eb-részvételt. 

Dala Martin bekerült az U19-es válogatott szűk keretébe 2023. Március 17.

Pénteken szűkített keretet az U19-es válogatott, fiatal kapusunk is bekerült a szűk keretbe. 

Dala Martin meghívót kapott az U19-es válogatottba 2023. Március 08.

Március 13-a és március 17-e között az U19-es válogatott bő kerete Telkiben edzőtáborozik, majd a szűkített keret március végén Angliába utazik az Eb-elitkörre.

Dala Martin is csatlakozott az U19-es válogatotthoz Spanyolországban 2023. Február 21.

Kedd hajnalban utazott a Vidi fiatal kapusa az U19-es válogatott után Spanyolországba. 

Tóth Tamás Vid meghívót kapott az U19-es válogatottba 2023. Február 20.

Férfi U19-es válogatottunk a következő napokban Spanyolországban edzőtáborozik, két felkészülési mérkőzés vár Szélesi Zoltán együttesére. 

Dala Martin és Babos Bence is pályára lépett az U19-es válogatottban az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

A magyar U19-es válogatott kedden és csütörtökön is megmérkőzött Izrael korosztályos válogatottjával, Babos Bence mindkét találkozón pályára lépett, Dala Martin pedig a csütörtöki meccsen kapott egy félidőnyi játéklehetőséget.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek