hu en
2023. Február 19. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Vereség Bicskén

Két bombagól döntött a Fejér vármegyei találkozón.

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Tavaszi szezon, 22. fordulóMeccs center 
2-0
(1-0)
Molnár 28, Sóron 84
Bicskei TC:
Illés -- Dankó, Gaszner, Marsa, Sóron (Kovács 85), Savanya (Vicz 85), Sipos (Gálfi 77), Hirman (Tajti 59), Vékony, Bozsoki, Molnár (Varga 59)

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Alef (Horváth 61), Kojnok, Babos Bence, Molnár (Szajkó 61), Tóth Tamás Vid, Urbán, Hangya Szilveszter, Pető Milán (Ambach Arnold 46), Gyenti (Cserkuti-Németh 72), Csepregi (Berekali 46)
2023.02.19. BicskeBicskei SportpályaJátékvezetők: Papp ÁdámDomján DávidDobos Dominik

Vasárnap kora délután Bicskén lépett pályára Imrik László fiatal együttese, amelyhez ezúttal több NB I-es kerethez tartozó játékos is csatlakozott. A mieink az alábbi felállásban kezdték a találkozót: Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Hangya - Alef, Molnár - Babos, Pető, Csepregi - Tóth

A bicskei pálya talaja hagyott némi kívánnivalót maga után, a játéktérhez a hazaiak alkalmazkodtak jobban és már a találkozó elejétől magukhoz ragadták az irányítást. A 13. percben Molnár lapos lövése pattant meg közvetlenül Dala előtt, ez becsapta kapusunkat, Kojnok azonban a gólvonalról tisztázni tudott. A 20. percben Sóron 15 méteres, lapos lövését védte szépen Dala. A 28. percben a 16-osunk előterében eladtuk a labdát amely Molnárhoz került, ő pedig 24 méterről hatalmas gólt lőtt (1-0).

A második félidőben valamivel többet próbálkoztunk, de igazán nagy gólhelyzetig nem jutottunk el. A 77. percben Hangyát rúgták fel a hazai 16-oson belül, de a játékvezető sípja néma maradt. A 84. percben Sóron végzett el 26 méterről egy szabadrúgást, a bicskei csapatkapitány elemi erővel lőtte ki a jobb felső sarkot (2-0). Az utolsó percekben az eredmény már nem változott, második csapatunk 2-0-ás vereséget szenvedett.

Jövő héten az ETO Akadémia vendégeként lépünk pályára vasárnap délelőtt 11-kor Győrben. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek