hu en
2023. Február 17. 19:05  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vad II István fújja a sípot a Puskás Akadémia elleni bajnokin

A 280. NB I-es mérkőzésére készülő játékvezető másodszor vezet bajnokit csapatunknak a szezonban.

Vad II István 1979. május 30-án született Vecsésen. Gyermekkorában a Rákosmenti TK-ban kezdett futballozni, majd a Ferencváros, végül a BVSC ifjúsági csapataiban szerepelt, de viszonylag fiatalon abba is hagyta a labdarúgást és a játékvezetéssel kezdett el foglalkozni. 2007-től tagja a FIFA nemzetközi játékvezetői keretének és 2010-től bekerült a Bajnokok Ligájában foglalkoztatott játékvezetők közé is.

A 2022/2023-as szezonban eddig egy bajnokit vezetett csapatunknak Vad II, augusztusban a Budapest Honvéd elleni 4-0-s hazai győzelem alkalmával. Szombat este 280. alkalommal fújja majd a sípot NB I-es bajnokin, legutóbb február 3-án a Puskás Akadémia-Vasas mérkőzést vezette az NB I-ben.

Asszisztensei Szert Balázs és Vígh-Tarsonyi Gergő lesznek, a tartalék-játékvezetői feladatokat pedig Farkas Ádám látja majd el a szombaton 19:30-kor kezdődő mérkőzésen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek