hu en
2023. Február 16. 11:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Mathias Corvinus Collegium vendége volt Juhász Roland

Sportigazgatónk "Az élsport időtálló kérdései" című konferencián vett részt szerda délután.

"Az élsport időtálló kérdései" címmel sport és pszichológia konferenciát rendezett a Mathias Corvinus Collegium Sport és teljesítmény műhelye. A szerdán délután tartott eseményen részt vett sportigazgatónk, Juhász Roland is, aki az olimpikon hosszútávfutó, Csere Gáspár és a világ-, és Európa-bajnok Bereczki Richárd (utóbbi címét éppen Székesfehérváron szerezte 2022-ben) társaságában válaszolt Kovács Kristóf kérdéseire.

A pályafutásuk különböző szakaszain járó (vagy az azt éppen már lezáró) sportolók beszélgetése alatt tanulságos történeteket hallhattak a megjelentek hullámvölgyekről, kitartásról és a mentális erő fontosságáról, a három különböző habitusú, de egyaránt sikeres sportoló több szempontból is meg tudta világítani az élsport nehézségeit és szépségeit is a résztvevők számára.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek