hu en
2023. Február 08. 19:41  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Dárdai Palkó: "A három pont megszerzéséért utazunk Mezőkövesdre"

Középpályásunk a mezőkövesdi bajnoki előtt kiemelte, fontos, hogy 90 percen keresztül koncentrált és szervezett legyen a csapat.

“Egyértelműen a három pont megszerzéséért utazunk Mezőkövesdre, nagyon fontos számunkra, hogy megszerezzük az első tavaszi győzelmünket. Tavaly szeptemberben és az előző szezonokban is rendre szoros, kiélezett meccseket játszottunk a kövesdi csapattal, amelyeken sokszor egy hajrábeli gól döntött. Nem kizárt, hogy most is a hajrában dől majd el a mérkőzés, így fontos, hogy 90 percen keresztül koncentráltak és szervezettek legyünk. Ellenfelünknek ugyanannyi pontja van, mint nekünk, így az a legfontosabb, hogy nyerjünk és a három ponttal megelőzzük őket, valamint elinduljunk felfelé a tabellán" - nyilatkozta honlapunknak a pénteken 20 órakor kezdődő bajnoki előtt Dárdai Palkó.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek