hu en
2023. Január 21. 08:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Kecskeméti TE elleni bajnoki mérkőzésre

A találkozóra elővételben csak online tudtok belépőt vásárolni.

Csapatunk 2023. január 29-én, 17:30-kor a Kecskeméti TE vendégeként játssza az év első bajnoki mérkőzését. 

Székesfehérvár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart. A Kecskeméti TE - MOL Fehérvár FC mérkőzésre elővételben csak online lehet megváltani a jegyet a vendégszektorba, erre a linkre kattintva.

A kecskeméti Széktói Stadion pénztárai és a stadion kapui is a találkozó napján másfél órával a kezdés előtt, 16 órakor nyitnak ki. Klubkártyára és személyes adatok megadására nincs szükség, viszont aki kedvezményes jegyet vásárol, attól kérhetnek fényképes igazolványt a beléptetésnél, amivel igazolja, hogy jogosult igénybe venni a kedvezményt. 

A jegyárak egységesek elővételben, online és a helyszínen is. Fontos azonban tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (360 Ft) kell számolnotok. A Széktói Stadionban büfé üzemelni fog, a stadion teljes területén és a pénztárakban is csak készpénzzel lehet vásárolni.

Jegyárak
Normál: 3.000 forint
Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint
Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, azonban regisztrációs jegyet kell váltani, amelyre online nincs lehetőség, csak a helyszínen a pénztárakban.

Parkolni a Csabay Géza körút felől érkezve, a Kecskeméti Fürdővel szemben található parkolóban tudtok, ami közvetlenül a vendégszektor mellett található.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek