hu en
2023. Február 03. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hétfőtől már személyesen is megvásárolhatóak a tavaszi bérletek!

Január 16-tól február 3-ig a MOL Aréna Sóstóban személyesen is megveheted a tavaszi bérletet, de természetesen folytatódik az online értékesítés is!

Bízunk benne, hogy te is ott leszel a lelátón, és a helyszínen biztatod majd a csapatot a tavaszi idényben is! Ezúttal is igyekeztünk minél több előnyt adni a bérletvásárláshoz, hogy a kis plasztikkártya többet jelentsen számodra egy egyszerű belépőnél!

Székesfehévár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart. Klubunk és a város megállapodásának értelmében azonban a MOL Aréna Sóstó pályaszintjét január 15-től újra birtokba vehetik csapataink, így az itt található, eredetileg a sajtó számára fenntartott területen hétfőtől szurkolóink számára biztosítani tudjuk a személyes bérletvásárlást is! 

A bérletértékesítés helyszínét a térképen látható módon, a Csíkvári út és a hazai szurkolói parkoló felől lehet megközelíteni.

Nyitvatartás (január 16. és február 3. között):

Hétfő: 13:00-18:00
Szerda: 13:00-18:00
Péntek: 10:00-15:00

A bérletvásárlás előnyei:

//  A jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény.
//  Ajándék egyedi vidis nyakpánt.
//  Tavaszi bérleteddel is részt vehetsz nyereményjátékunkon.

//  A VidiShop Bérletes Napokon a megjelölt termékekre 20% kedvezmény.
//  Egyes kijelölt mérkőzéseken meccsnapi akció kizárólag bérleteseink részére.
//  10% állandó kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon (más kedvezménnyel nem vonható össze).
//  Nem kell sorban állnod a pénztáraknál mérkőzések előtt, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga mérkőzéseken.

A kedvezmények a technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.


Bérletvásárlási időszak:

// A 2022-es őszi bérleteseink számára most is elővásárlási lehetőséget biztosítunk bérletes helyükre. Az elővásárlási időszak február 3-ig tart. 
// A tavaszi bérletet személyesen január 16. és február 3. között, online pedig február 20-ig tudod majd megvásárolni.


A legfontosabb tudnivalók:

// A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga mérkőzésekre érvényesek.
/Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. 
/Bérletmegújításhoz kérjük hozd magaddal az őszi bérleted! 

Bérletáraink

Tavaszi bérlet árak:

Online bérletvásárlás

Megújíthatod 2022-es őszi bérletedet a saját helyedre, illetve új, tavaszi bérletet vásárolhatsz a szabad helyekre.

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy megújítás esetén is bérletenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel. Továbbá a korábbi, meccsjegy.mlsz.hu-s regisztráció helyett az online vásárláshoz az új felületen egyszeri regisztráció szükséges. Az online vásárlásról és regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Az online bérletmegújítás menete egyszerű: regisztráció után a saját fiókban találják majd szurkolóink a bérletmegújítás menüpontot, ahol be kell majd gépelni a 2022-es őszi bérlet vonalkódját, majd ezek után kell a "kosárba" ikonra kattintani.

A bérletet a GLS futárszolgálat szállítja házhoz 2090 forintért az ajándék nyakpánttal együtt.

 

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre. A személyes bérletértékesítés helyszíne akadálymentesített, azt mozgáskorlátozott szurkolóink is meg tudják közelíteni.

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok egyelőre nem kerülnek megnyitásra. Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport szurkol, akik állva biztatják a csapatot és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: [email protected]

Várunk szeretettel a MOL Aréna Sóstóban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek