hu en
2023. Január 04. 09:10  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A horvát élvonal két dobogósa ellen is pályára lépünk az edzőtáborban

Négy felkészülési mérkőzést játszik csapatunk a közel kéthetes horvátországi edzőtábor alatt.

Szombatig Sóstón készül első csapatunk a bajnokság január végi folytatására, vasárnap pedig Horvátország felé vesszük az irányt, január 8. és 20. között Novigradban edzőtáborozik a Vidi.

Ez idő alatt a tervek szerint négy felkészülési mérkőzésen lépünk majd pályára: január 11-én a horvát élvonal második helyén álló Hajduk Split, 14-én a harmadik helyezett Eszék (NK Osijek), január 18-án a szlovén első osztály ötödik helyén (a másodiktól mindössze négy ponttal lemaradva) telelő NK Domzale lesz az ellenfelünk, majd január 19-én a szerb másodsztályban szereplő Radnicki Belgrád ellen lépünk pályára.

Ellenfeleinkben magyar játékosok is pályára léphetnek, a Hajduk Splitben a 44-szeres magyar válogatott Lovrencsics Gergő, az Eszékben a szintén 44-szeres válogatott, csapatunkkal 2015-ben bajnoki címet szerző Kleinheisler László szerepel.

A hazaérkezés után egy hetet újra "hazai pályán" készülünk, az első bajnoki mérkőzésünket január 29-én (vasárnap) 17:30-tól a Kecskemét otthonában játsszuk majd. 

Az edzőmérkőzéseink menetrendje:

Január 11., 14:00: MOL Fehérvár FC - Hajduk Split (Porec - a szervezők tájékoztatása alapján zárt kapuk mögött)
Január 14., 13:00: MOL Fehérvár FC - NK Osijek (Umag)
Január 18., 15:30: MOL Fehérvár FC - NK Domzale (Porec)
Január 19., 15:00: MOL Fehérvár FC - Radnicki Belgrád (Porec)

Az edzőmérkőzések kezdési időpontja és helyszíne változhat.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek