hu en
2022. November 21. 14:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VÁLOGATOTT
Fiola Attila: "Nagyon örülök Dárdai Palkó bemutatkozásának"

A Görögország ellen megnyert, vasárnap esti válogatott mérkőzés után az ezúttal is kezdőként pályára lépő Fiola Attila válaszolt az újságírók kérdéseire.

Az idei utolsó két válogatott mérkőzésről

"Összességében jól sikerültek, bár Luxemburgban is szerettünk volna nyerni, sajnos ott nem sikerült, kicsit döcögött a gépezet, ahogy a görögök elleni második félidőben is. Szerettük volna többet birtokolni a labdát, de a végén megnyertük a meccset és jól zártuk az évet, most ez volt a legfontosabb."

Dárdai Palkó debütálásáról

"Nagyon örülök Palkó bemutatkozásának, itt a válogatottnál is próbáltam mindenben segíteni neki. Bíztam benne, hogy már Luxemburg ellen bemutatkozhat, ott ez még nem történt meg, de biztattam, hogy majd a hazai meccsen hátha megkapja a lehetőséget, amivel próbáljon meg élni. Remélem, hogy még sokszor lehetünk majd itt közösen a válogatottnál. A lefújás után gratuláltam neki, most pedig lesz egy közös üdülésünk is, úgyhogy majd ott is át tudjuk beszélni a dolgokat."

A válogatott 2022-es évéről

"Sikeres évet zártunk, kihoztuk a maximumot a Nemzetek Ligája-csoportból, egyedül a luxemburgi mérkőzésért kár kissé, de összességében szépen tudtuk zárni az évet."

CÍMKÉK
Fiola Attila
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek