hu en
2022. November 15. 11:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VÁLOGATOTT
Dárdai Palkó: "Megtiszteltetés, hogy a válogatott tagja lehetek"

A válogatottbeli debütálására készülő Dárdai Palkó bizonyítani szeretné, hogy a jövőben is számíthatnak rá a nemzeti csapatnál.

"Örültem, hogy vasárnap délután hazai pályán győzelemmel tudtuk zárni az évet a Vidivel, ráadásul gólt is szereztem, ezt követően a ráadás volt, hogy este a válogatottba is meghívót kaptam. Régóta a céljaim között szerepelt, hogy bizonyíthassak a nemzeti csapatban, most pedig, hogy sikerült, azért dolgozom, hogy pályára is léphessek címeres mezben. A válogatott edzőtáborában mindenki barátságosan fogadott, örülök, hogy két fehérvári csapattársammal, Fiola Attilával és Schön Szabolccsal együtt lehetek itt. Hétfőn mi, Vidi-játékosok a tegnapi bajnoki miatt regeneráló edzéssel meg a közös munkát Telkiben, és bár barátságos mérkőzések következnek Luxemburg és Görögország ellen, mindenki maximális erőbedobással edz és szeretne bizonyítani. Megtiszteltetés, hogy a válogatott tagja lehetek, az összetartás végén akkor lennék a legboldogabb, ha bemutatkozhatnék a válogatottban és jó eredményeket érnénk el. Bizonyítani szeretném a stábnak, hogy a jövőben is számíthatnak rám a válogatottban" - nyilatkozta honlapunknak a válogatottba először meghívót kapott Dárdai Palkó a nemzeti csapattal töltött első napot követően.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek