hu en
2022. November 10. 15:00  -  molfehervarfc.hu
VIDISHOP
November 25. és december 23. között a belvárosi karácsonyi vásárra települ ki a VidiShop

A megváltozott munkarend miatt november 14-e után november 25-ig kizárólag a webshopon tudnak majd szurkolóink vásárolni, utána minden Vidi-drukkert szeretettel várunk a belvárosi karácsonyi vásáron található kitelepülésre. A webshop folyamatosan fogadja a megrendeléseket.

Székesfehérvár Megyei Jogú Városának Önkormányzata arról tájékoztatta klubunkat, hogy a MOL Aréna Sóstó üzemeltetését november 14. és december 31. között csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten biztosítja a város, így a stadionban található VidiShop 2022-ben utoljára a Kisvárda elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés alkalmával lesz nyitva.

Aki nem tudja vasárnap beszerezni az ünnepi időszak előtt a vidis ajándékokat, az se essen kétségbe, hiszen a webshop (amelyet elérsz ide kattintva) folyamatosan fogadja majd a megrendeléseket. Személyes átvételre november 14. és 25. között nem lesz lehetőség, de a házhozszállítás opciót választva mindenkihez odaér majd időben a kiválasztott termék.

November 25-től viszont a belvárosi karácsonyi vásárban külön VidiShop-kitelepülés is fogadja majd az érdeklődőket, így december 23-ig minden nap 15:00 és 19:00 óra között újra lehet személyesen is vásárolni, illetve a netes megrendeléseket is átvehetik itt szurkolóink.

Klubkártya átvételére a Kisvárda meccset követően 2022-ben már nem lesz lehetőség. A VidiShop további nyitvatartásáról az önkormányzat 2023-as évre vonatkozó döntése után tudunk tájékoztatást adni.

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek