hu en
2022. Október 30. 19:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egy ponttal távozott a Vidi II a Zsámbék otthonából

A vasárnap délutáni bajnokin csupán helyzetekig jutottak a csapatok, gólt nem láttak a nézők.

Vasárnap kora délután az NB III-as sereghajtó Zsámbék otthonában lépett pályára a Vidi II. Imrik László megbízott vezetőedző ezúttal a Dala - Forgó, Horváth Á., Lencsés, Berekali - Horváth B., Molnár, Kovács - Kojnok, Zivzivadze, Csepregi tizenegyet nevezte a kezdőbe. 

Három perc elteltével veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást a hazai együttes, azonban Zsuppán a kapu mellé tekert 20 méterről. Két perccel később akcióból ismételhetett a hazaiak középpályása, 18 méterről ismét célt tévesztett. A 10. percben Kovács Bence 22 méteres lapos lövését védte a Zsámbék kapusa. A 18. minutumban Zivzivadze adott nagyon szép labdát Csepreginek, fiatal támadónk 14 méterről azonnal kapura lőtt, ezúttal is hárított a hazaiak hálóőre. A 27. percben Zsuppán veszélyeztetett ismét, de 16 méteres lövése centikkel a felső léc fölött suhant el.

A második félidőben a 68. percig kellett várni az első helyzetre, ekkor a hazaiak 10-es számú játékosa, Kerék lőtt 14 méterről nagy erővel kapura, a labda a felső lécen csattant. Két perccel később Tolnay 15 méterről a jobb kapufa tövét találta el. A legnagyobb gólszerzési lehetőségünk a 71. percben adódott, Hajdinger remek beadását Zivzivadze vette át tíz méterre a kaputól, lefordult védőjéről, majd centikkel a jobb felső sarok mellé tekert.

Második csapatunk egy küzdelmes, sok szabálytalansággal tarkított mérkőzésen 0-0-s döntetlent játszott Zsámbékon. Egy hét múlva a Nagykanizsa látogat Székesfehérvárra, a találkozó november 6-án, vasárnap 11:00-kor kezdődik. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek