hu en
2022. Október 27. 15:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: MLSZ
U19: Három Vidi-játékossal a kezdőben nyert a válogatott Ciprus ellen

Dala Martin, Horváth Ákos és Tóth Tamás Vid lépett pályára csütörtökön Gyirmótón.

Kedden 2-0-ra nyert az U19-es magyar válogatott Gyirmóton, Babos Bencével a kezdőcsapatban, csütörtökön délután pedig Dala Martin, Horváth Ákos és Tóth Tamás Vid volt ott az első perctől a pályán a szigetország legjobb fiataljai ellen.

Martinnak már az ötödik percben dolga akadt, ekkor egy közeli lövést lábbal hárított majd a 34. percben egy gyors ciprusi kontra után védett egy 14 méteres lövést. Horváth Ákos a védelem közepén játszott, a hátsó alakzat az első félidőben még egy közeli fejest engedélyezett a ciprusiaknak, de akkor Dalának nem kellett védenie.

A második félidőre Horváth Ákos már nem futott ki, Dala és Tóth viszont igen, fiatal támadónk egy kapu után kavarodást követően kibrusztolt magának egy lövést, de leért a jobb alsó kapufához a vendégek hálóőre. A 83. percben azonban a diósgyőri Jurek Gábor távoli lövésénél tehetetlen volt a fiatal kapus, majd Jurek a 88. percben egy hosszú indítás után közelebbről is betalált, így ismét 2-0-ra nyert Szélesi Zoltán csapata.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek