hu en
2022. Október 26. 13:13  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Pető Milán profi szerződést írt alá a Vidivel

Korábbi játékosunk, edzőnk és játékosmegfigyelőnk - Pető Tamás - fia 17 évesen írhatta alá élete első profi szerződését. 

Pető Milán 2005. január 25-én született Bredában. A veszprémi utánpótlásból 2017-ben került a Vidi utánpótlásába, ahol az U13-as korosztálytól kezdve valamennyi utánpótlás-korosztályban pályára lépett a Vidiben, idén májusban pedig bemutatkozott az NB III-as csapatunkban is, méghozzá egy különleges találkozón, hiszen az ellen a Veszprém ellen debütált a felnőttek között, ahol gyerekként megismerkedett a labdarúgás alapjaival, ráadásul a veszprémiek vezetőedzője nem más, mint édesapja, Pető Tamás.

Pető Milán eddig 15 NB III-as bajnokin szerepelt, a csapat egyik ígéretes fiatal tehetsége, az pedig, hogy három hónappal a 18. születésnapja előtt aláírhatta élete első profi szerződését azt bizonyítja, hogy klubunk is bízik Milánban és hosszú távon számít rá.

Milánnal tavasszal a Vidi TOP Talent sorozatunkban beszéltünk hosszabban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek