hu en
2022. Október 22. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - 2-1-es siker a Kelen SC ellen

NB III-as együttesünk jó játékkal tartotta itthon a 3 bajnoki pontot.

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Őszi szezon, 14. fordulóMeccs center 
2-1
(2-1)
Zivzivadze 15, Kovács 36
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Lencsés, Molnár, Zivzivadze (Tóth Tamás Vid 85), Forgó, Horváth G., Menyhárt (Batizi-Pócsi 76), Kovács (Hodzic 85), Berekali, Babos Bence (Pető Milán 66), Horváth (Csepregi 66)
Molnár (ög) 17
Kelen SC:
Kovács -- Kertai, Borbély, Babinszky (Simon 90), Kádár (Németh 71), Rónaszéki, Pintér, Rétyi, Angyal-Tóth (Vass 71), Tímári, Szalai
2022.10.22. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Iványi GáborPerák AndrásMolnár István

Szombaton délelőtt a Kelen SC látogatott Székesfehérvárra. A héten menesztett Györök Tamás helyett ezúttal az eddigi pályaedző, Imrik László irányította a csapatot megbízott vezetőedzőként. A mieink a Dala - Forgó, Horváth, Lencsés, Berekali - Horváth, Molnár, Kovács - Menyhárt, Zivzivadze, Babos felállásban kezdték a meccset. 

Az első helyzetre 15 percet kellett várni, azt viszont azonnal gólra is váltottuk: Menyhárt iramodott meg a jobb szélen, majd két szép csel után Zivzivadzének passzolt, aki háttal a kapunak vette át a labdát, becsapta védőjét, majd 12 méterről kilőtte a jobb sarkot (1-0). Másfél perccel később egy szerencsétlen öngóllal egyenlítettek a vendégek (1-1).

A folytatásban mi domináltunk, a 25. percben Berekali tekert kapu elé egy szabadrúgást, Zivzivadze közeli fejesét szépen védte a vendégek kapusa. A túloldalon Dalának is be kellett mutatnia egy bravúrt a 28. percben, Tímári közeli lövését védte fiatal hálóőrünk. A 31. percben egy sarokrúgást követően ismét Tímári veszélyeztetett közelről, Zivzivadze a gólvonalról vágta ki a labdát. Két perccel később georgiai támadónk szépen vett át egy szélről érkező beadást, majd tovább tette a labdát Kovács Bencének, aki hat méterről higgadtan helyezett a bal alsóba (2-1). 

A második félidő elején Menyhárt adott majdnem ismét egy gólpasszt Zivzivadzénak, csatárunk 12 méterről szépen tekerte el a labdát a kifutó kapus mellett, azonban a gólvonal elől egy vendég védőnek sikerült tisztáznia. A 62. minutumban Berekali tekert kapu elé egy szabadrúgást, Horváth Ákos pedig 12 méterről alig fejelt kapu mellé. Három perccel később Zivzivadze ugratta ki remek ütemben Kovács Bencét, középpályásunk 9 méterről a felső lécre bombázott. A meccs utolsó percében a csereként pályára lépő Batizi-Pócsi Balázs közeli lövése akadt el a Kelen SC kapusában, így végül maradt a 2-1.

NB III-as csapatunk jövő héten Zsámbékra látogat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek