hu en
2022. Október 04. 12:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a ZTE FC elleni bajnokira

Kapunyitás 17 órakor. A városon belül ismét közlekednek a szurkolói buszok! 

Pénteken 18 órától a ZTE FC látogat csapatunk otthonába, a MOL Aréna Sóstóba. Kapunyitás 17 órakor!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Érdemes mindenképpen személyesen, vagy online elővételben megvásárolni a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynánk a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 15:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. A mérkőzés napján az éves bérlet vásárlására 15 óra után kizárólag a 4-es pénztár megjelölt ablakánál lesz lehetőség! Pénteken 15:00-ig a VidiShopban is megvehetitek az elővételes jegyet 10:00 órától (ebédszünet: 13:00-13:30) valamint az éves bérletet is.

A pénztárakban lehetőségetek lesz elővételben megvásárolni a belépőtöket az Újpest FC elleni, hétfő esti hazai bajnokira is.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A pénteki meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Pénteken mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal különleges időszaki kiállítás keretein belül időutazásra hívunk benneteket, egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

VidiShop

A Vidi ezúttal is az új hazai mezben lép majd pályára. Te is megvásárolhatod a teljes garnitúrát (a felnőtt mezek 24 990 forintba, a gyermek mezek 20 990 forintba kerülnek) személyesen a VidiShopban, vagy online, a vidishop.hu-n, ráadásul elérhető az új szezon edzésfelszerelése és csapatruházata is.

Klubunk ajándéküzlete a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 17 órától nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 17 órától zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron ezúttal két útvonalon 1-1 különbusz indul a stadionba 17:00-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 17:00-ES INDULÁS
1.

Köfém ltp. - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - MOL Aréna Sóstó

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piac tér 17:15 - MOL Aréna Sóstó

 

Stadionbüfé

A ZTE FC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, amelynek ára 450 ft.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek