hu en
2022. Október 01. 17:58  -  molfehervarfc.hu   -   szekesfehervar.hu   -   Fotó: Fehér Gábor
Együtt az egészségért!

Stopli és női NB I-es csapatunk is részt vett a mellrák elleni sétán.

Szombaton reggel folytatódott a mellrák elleni séta közel két évtizedes hagyománya. A város sportcsapatai, civil szervezetei és közösségei rózsaszín kitűzőkkel, lufikkal jelezték a nemes ügy melletti kiállásukat. A mellrák elleni séta minden évben fontos üzenetet hordoz, hiszen a szűrések látogatásával és a megfelelő önvizsgálattal időben diagnosztizálható a betegség.

A jó ügy a szombat reggeli borús, esős időjárás ellenére is sokakat megmozgatott. A város sportcsapatai, köztük az Alba Fehérvár KC kézilabdázói, a MOL Fehérvár FC női focistái és kabalája, Stopli, a Hydro Fehérvár AV19 hokisai és a Fehérvár Enthroners amerikaifocistái mellett a város civil szervezetei is képviseltették magukat. A Kézenfogva Klub az Országalma mellett önvizsgálati és lelki tanácsokat adott, valamint lehetőség volt feliratkozni a mellrák elleni szűrésekre.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek