hu en
2022. Szeptember 30. 15:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Budu Zivzivadze: "Azon dolgozunk, hogy folyamatosan fejlődjünk és ott legyünk az élmezőnyben"

Georgiai támadónk nehéz meccsre számít a Puskás Akadémia ellen, csatárként pedig mindig az jár a fejében, hogy gólokat szerezzen.

"Nehéz meccsre számítok vasárnap, mert a Puskás Akadémiának is remek csapata van. Talán ők sem teljesen úgy kezdték a bajnokságot, ahogy tervezték, de ettől függetlenül - főleg idegenben - mindig nagyon nehéz dolgunk van ellenük. Küzdenünk kell a pályán, hogy ponttal vagy pontokkal térhessünk haza. Az elmúlt fordulókban valóban nem voltak annyira meggyőzőek az eredményeink, de hosszú még a szezon, azon dolgozunk, hogy folyamatosan fejlődjünk és ott legyünk az élmezőnyben. Tudom, hogy csatárként az a dolgom, hogy gólokat szerezzek, minden meccsen ez a célom, gólokkal és jó játékkal szeretnék hozzájárulni a csapat győzelmeihez" - nyilatkozta a Puskás Akadémia elleni vasárnapi bajnoki előtt georgiai támadónk, Budu Zivzivadze.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek