hu en
2022. Szeptember 29. 17:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Stadiontúra és közös foci a Vidi-játékosokkal Sóstón

Csütörtök délelőtt a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola diákjai látogattak el a MOL Aréna Sóstóba.

Csütörtökön közel 100 felső tagozatos diákot láttunk vendégül a MOL Aréna Sóstóban, akik a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskolából érkeztek Kis Krisztián tanár és a Vidi utánpótlásedzője vezetésével.

A diákok elsőként kapusunkkal, Kovács Dániellel beszélgethettek, akitől a villámkérdések feltevése után sokan kértek aláírást és közös fotót is. Csapatunk edzése ezúttal rendhagyó módon kezdődött: a műfüves edzőpályán kialakított hat kispályán a bátrabb gyerekeknek lehetőségük nyílt futballistáinkkal közös csapatban játszani.

Ezt követően első csapatunk edzésébe tekinthettek bele az érdeklődő diákok, majd kezdődött a stadiontúra a Vidi Múzeum két vezetőjének, Szabó Józsefnek és Németh Jánosnak a vezetésével, melynek keretében a kispadoktól a sajtó dolgozóterületeken keresztül a múzeumig és a VidiShopig a stadion számos pontját érintették.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek