hu en
2022. Szeptember 20. 09:19  -  molfehervarfc.hu   -   HLSZ   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loic is bekerült a HLSZ 2021/2022-es álomcsapatába

Az elmúlt három szezon legjobbjait díjazta a Hivatásos Labdarúgók Szövetsége.

2022-ben harminckettedik alkalommal kérte ki a profi labdarúgók véleményét társaikról a Hivatásos Labdarúgók Szövetsége, melynek eredményeként a HLSZ által alapított Zsiborás Gábor Díj és Albert Flórián Díj több kategóriában emelheti ki ismét az elmúlt bajnoki év legjobbjait. Idén már hatodik alkalommal, két kategóriában a női labdarúgás legmeghatározóbb alakjait is díjazták.

A Vidi részéről a 2019/2020-as szezon legjobb fiatal játékosa lett az akkor a ZTE-ben kölcsönben szereplő, azóta a Wolverhampton által leigazolt és szintén kölcsönben a svájci Grasshopperben játszó Bolla Bendegúz, aki a szezon álomcsapatában is helyet kapott Juhász Roland és Nego Loic mellett.

A 2020/2021-es szezon legjobb 11-ében Stopira kapott helyet, érdekességképpen pedig említsük meg, hogy a harmadik legjobb edző az akkor még MTK kispadján ülő Michael Boris lett.

A mögöttünk hagyott, 2021/2022-es idényben pedig ismételten Nego Loic volt ott a legjobbak között a szavazatok alapján!

CÍMKÉK
Stopira Juhász Roland Nego Loic Bolla Bendegúz Michael Boris
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek