hu en
2022. Szeptember 20. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jótékonysági licit Máté kezelésére!

Horváth Máté Bendegúz 2018-ban U14-es bajnokcsapatunk tagja volt, de élete legnehezebb meccsét most vívja. NB I-es csapatunk játékosai is hozzájárultak a kezelés költségeihez.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2018-ban bajnoki címet szerző U14-es csapatunk egyik tehetséges tagja, Horváth Máté Bendegúznál májusban agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok, a kemoterápia után pedig családja ausztriai kezelésre gyűjt.

Klubunk Máté három kedvenc vidis játékosának, Nego Loicnak, Fiola Attilának és Stopirának a dedikált hazai mezét bocsájtja jótékonysági licitre. A kezdőlicit 30 000 forint, a licitlépcső pedig 10 000 forint mindhárom mez esetében. A licitálás szeptember 20-án, 17:00 órakor kezdődik és szeptember 27-én, 12:00 óráig tart.

A mezekre az alábbi linkeken tudsz licitálni:

Fiola Attila mezéhez kattints ide!

Nego Loic mezéhez kattins ide!

Stopira mezéhez kattints ide!

Emellett Mátét egy saját mezzel is meglepjük, amelyet aláírt az egész csapat, csapatkapitányunk, Fityó pedig arról tájékoztatott minket, hogy játékostársaival egyeztetve, az "öltöző" is hozzájárul Máté kezelésének a támogatásához. A több mint egymillió forintot kedden kapusunk, Kovács Dániel, személyesen vitte el a családnak.

Aki a liciten nem tud részt venni, de segítené a családot, az alábbi számlaszámon teheti ezt meg:

OTP BANK: 11773487-01939435

Kedvezményezett: Horváth Krisztián

Közlemény: Horváth Máté Bendegúz

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek