hu en
2022. Szeptember 17. 09:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kenan Kodro: "Komolyan vesszük a kupasorozatot is"

Bosnyák válogatott támadónk a MOL Magyar Kupa-rajt előtt elmondta, a cél az, hogy a végelszámolásnál is ott legyünk a kupasorozatban.

"Keményen dolgozunk az edzéseken és megfelelően felkészülünk a vasárnapi kupamérkőzésre, komolyan kell vennünk ezt a találkozót is, hiszen az a célunk, hogy nyerjünk és továbbjussunk a következő fordulóba. Természetesen komolyan vesszük a kupasorozatot is, szeretnénk ott lenni majd a végelszámolásnál, de addig még sok nehéz meccs vár ránk. Most, hogy a heti két meccs után heti egyszer játszunk, illetve jön a válogatott szünet is, több időnk van dolgozni az edzéseken, fejlődni, frissebb a csapat, most pedig csak a III. Kerületi TVE elleni meccsre fókuszálunk" - nyilatkozta honlapunknak Kenan Kodro a vasárnapi MOL Magyar Kupa-mérkőzésünket megelőzően.

CÍMKÉK
Kenan Kodro 2022-2023 MOL Magyar Kupa III. Kerületi TVE - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek