hu en
2022. Szeptember 16. 08:50  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fiola Attila és Nego Loic állt modellt a válogatott új mezéhez

A szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzéseken debütálnak a magyar válogatott új mezei.

Bemutatta az MLSZ a magyar válogatott új mezeit, amelyek szeptember végén, a Németország és az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken debütálnak majd.

Az új mezek fotózásán csapatunk válogatott játékosai, Fiola Attila és Nego Loic, valamint két ferencvárosi futballista, Botka Endre és Vécsei Bálint állt modellt a fényképezőgépeknek.

A nemzeti csapat az eddigiekhez hasonlóan továbbra is pirosban vagy fehérben játszik majd, előbbi ismét a klasszikus meggypiros színben pompázik, míg a fehér mezt a mellrészen a fehér alapra keresztben elhelyezett piros és zöld csík teszi egyedivé, így megjelenítve a magyar zászló színeit. A hagyományoknak megfelelően a szív felett mindkét mezen a magyar címer helyezkedik el, vele átellenben pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség címere - írja az mlsz.hu.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek