hu en
2022. Szeptember 01. 15:16  -  Ballai Bence
Játékosmegfigyelő-, és játékosügynök-regisztráció

A MOL Fehérvár FC hazai mérkőzéseire jegyet igénylő játékosmegfigyelőknek és ügynököknek az alábbi űrlapot kell kitölteniük. Mindenki kizárólag saját részére tud jegyet kérni a mérkőzésekre. A regisztráció önmagában nem jelent automatikus belépést a kiválasztott mérkőzésre, kérjük minden esetben várja meg kollégáink jelentkezését. A MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC és a MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good mérkőzésre a jelentkezési határidő: november 3. (csütörtök), 10:00 óra és november 10. (csütörtök), 10:00 óra. Köszönjük együttműködésüket!

Scouts and agents requesting tickets for MOL Fehérvár FC home matches should fill in the form below. Each person can only request tickets in their own name for a match. The registration does not mean automatic entry to the requested match. We kindly ask for you to wait for our colleagues to respond. The registration deadline for the matches: MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC  is Thursday 3rd November 10:00 am, and MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good is Thursday 10th November 10:00 am. Thank you for your cooperation!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek