hu en
2022. Szeptember 01. 15:16  -  Ballai Bence
Játékosmegfigyelő-, és játékosügynök-regisztráció

A MOL Fehérvár FC hazai mérkőzéseire jegyet igénylő játékosmegfigyelőknek és ügynököknek az alábbi űrlapot kell kitölteniük. Mindenki kizárólag saját részére tud jegyet kérni a mérkőzésekre. A regisztráció önmagában nem jelent automatikus belépést a kiválasztott mérkőzésre, kérjük minden esetben várja meg a jegyek e-mailben való értékezést vagy felmerülő probléma esetén kollégáink jelentkezését. A MOL Fehérvár FC -  Zalaegerszegi TE FC mérkőzésre a jelentkezési határidő: május 18. (csütörtök), 10:00 óra volt, a mérkőzésre már nem tudunk akkreditációkat fogadni. Köszönjük az együttműködést.

Scouts and agents requesting tickets for MOL Fehérvár FC home matches should fill in the form below. Each person can only request tickets in their own name for a match. The registration does not mean automatic entry to the requested match. We kindly ask for you to wait for our colleagues to respond. The registration deadline for the match: MOL Fehérvár FC - ZTE FC was 18th May 10:00 am. Thank you for your cooperation!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek