hu en
2022. Augusztus 31. 22:53  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A III. Kerülettel találkozunk a MOL Magyar Kupában

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a III. Kerületi TVE lesz az ellenfelünk, ahol a sportigazgatói posztot korábbi csapatkapitányunk, Juhász Roland tölti be.

Szerda este kisorsolták a MOL Magyar Kupa 3. fordulójának párosításait. Ebben a körben már az NB II-es és NB I-es együttesek is bekapcsolódnak a küzdelmekbe, a harmadik kör hivatalos játéknapja 2022. szeptember 17-e. 

Ellenfelünk, a III. Kerületi TVE az előző szezonban búcsúzott az NB II-től, idén pedig a Vidi II-vel szerepel azonos csoportban az NB III-ban, ahol hat fordulót követően a 7. helyen áll az óbudai együttes. A kék-fehérek sportigazgatója korábbi csapatkapitányunk, Juhász Roland, a keretben pedig olyan egykori Vidi-játékosok szerepelnek mint Fejes András, Elek Bence vagy Barczi Dávid. A III. Kerület vezetőedzője a korábbi válogatott hátvéd, Aczél Zoltán.

CÍMKÉK
2022-2023 MOL Magyar Kupa III. Kerületi TVE - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek