hu en
2022. Augusztus 30. 10:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az újonc Kecskemét ellen is megéri korán érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz!

Szerdán 19:30-kor kezdünk hazai pályán a lila-fehérek ellen, az Aréna Teraszon már 17:30-tól várjuk szurkolóinkat! Kapunyitás: 18:30!

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában szerdán az újonc Kecskemét látogat hozzánk. A 19:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 17:30-tól, a MOL Aréna Sóstóban 18:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 17:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!

MOL Aréna Sóstó, 18:30-21:15

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők, lufik, tetoválások
• VidiShop: vásárold meg csapatunk új hazai mezét!
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A szerdai meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 17:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

18:30 és 21:15 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Összemérhetitek tudásotokat csocsóban és kérhetsz csillámtetoválást (Stoplist és "Hajrá, Vidi!-set is!) is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Kecskemét elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szerdán is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal különleges időszaki kiállításunk keretein belül időutazásra hívunk benneteket. Egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg Te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

► Stadionbüfé

A Kecskemét elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek