hu en
2022. Augusztus 28. 16:47  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a Kisvárda - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Michael Boris és Török László nyilatkozott a lefújás után.

Michael Boris:

“Az első félidőben látszódott, hogy a Kisvárda a kontrákra rendezkedett be, de ezzel nem igazán tudtunk mit kezdeni, Loic lövésére emlékszem egyedül az első játékrészből mint veszélyes lehetőség. A második félidőben próbáltunk változtatni és kihasználni az adódó területeket, de a három kapott gól nem megengedhető. Így is megvoltak a helyzeteink és kapura lövéseink, de vagy a kapus védett, vagy blokkoltak és olyan is volt, hogy a saját játékosunkat találtuk el. Javulnunk kell, gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez.”

Török László:

“A csodálatos és fantasztikus csapatunkhoz ilyen közönség is párosult, a pályán is váradi vitézeket láthattunk. Nagyszerű csapatmunkát mutattunk be, végig kezdeményeztünk a mérkőzésen. Tudtuk, hogy mi vagyunk a jobb formában lévő csapat, az elején kicsit tapogatózott mindkét csapat, de már akkor is mi támadtunk többet. Tudatosan és taktikusan járattuk a labdát, játékosaim az elképzeléseinknek és az edzéseken gyakoroltaknak megfelelően teljesítettek.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek