hu en
2022. Augusztus 25. 00:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLEN-ÉRV
Steffen Baumgart: "Támadásban és védekezésben is jól kell teljesítenünk"

Az 1. FC Köln vezetőedzője elmondta, céljuk egyértelműen a csoportkörbe jutás, valamint a MOL Aréna Sóstó pályájának minőségét is méltatta.

“Két játékosunkra nem számíthatok a csütörtök esti meccsen, Chabot az odavágón kapott piros lapot, rajta kívül Tim Lemperle sem áll majd a rendelkezésünkre. Arra számítunk, hogy az ellenfelünk az odavágóhoz hasonlóan mélyebben vissza fog húzódni. A célunk egyértelműen a csoportkörbe jutás, amihez nem csak támadásban, hanem védekezésben is jól kell teljesítenünk, előre felé szeretnénk védekezni. Az elmúlt hetekben elvégzett munka megfelelő volt, amennyiben a játékosok ezt az intenzitást a pályára is ki tudják majd vinni, akkor el tudjuk érni a célunkat. A pálya remek minőségű, a repülőutunkkal és a hotellel is minden rendben volt, így minden adott ahhoz, hogy egy jó mérkőzést játsszunk” - nyilatkozta az 1. FC Köln vezetőedzője, Steffen Baumgart a csütörtök esti mérkőzést megelőzően.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek