hu en
2022. Augusztus 24. 12:57  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris és Marcel Heister találkozott a sajtó képviselőivel

Szerda délelőtt 11-től tartotta a Michael Boris vezette szakmai stáb csapatunk utolsó edzését a csütörtök esti 1. FC Köln elleni EKL-visszavágó előtt, majd sajtótájékoztató következett. 

Szerda délelőtt a MOL Aréna Sóstóban edzett csapatunk a csütörtökön 19:00-kor kezdődő 1. FC Köln elleni EKL-rájátszás visszavágója előtt. A tréning sajtónyilvános részében a bemelegítés mellett játékos feladatokkal hangoltak a keret tagjaira a csütörtöki meccsre, később pedig a taktika begyakorlásán volt a hangsúly.

Az edzést követően vezetőedzőnk, Michael Boris, valamint Marcel Heister válaszolt a stadionba érkező újságírók kérdéseire.

Vezetőedzőnk azzal kezdte, hogy nagyon örül annak, hogy rengeteg jegy gazdára talált és bízik abban, hogy telt ház előtt fogadhatják az 1. FC Kölnt. Szeretné, ha a szurkolók időben megérkeznének a MOL Aréna Sóstóba és már a bemelegítéstől kezdve hangosan biztatnák a csapatot. A kölni győzelem után mindenki bizakodva várja a csütörtök esti visszavágót, de tisztában vannak azzal, hogy az 1. FC Köln nagyon szeretne bejutni a csoportkörbe - ahogyan a Vidi is. Egy hete is nagyon offenzíven futballozott a német csapat, a visszavágón azonban még támadóbb szellemű Kölnre számít Michael Boris. Vezetőedzőnk azzal zárta az interjút, hogy a kölni győzelmet nagyon szerényen kezelte a csapat és az elmúlt napokban a regenerálódáson és az ellenfél elemzésén volt a fő hangsúly. Ahhoz, hogy csapatunknak esélye legyen kiharcolni a továbbjutást mindenképp gólt kell szerezni a visszavágón.

Német védőnk, Marcel Heister nagyon intenzív, agresszív Kölnre számít, kiemelte, hogy az ellenfél vezetőedzője, Steffen Baumgart tele van szenvedéllyel és ezt a szenvedélyt próbálja átadni a csapatának is. Nekünk azonban a saját játékunkra kell összpontosítanunk, folytatta Heister, majd hozzátette, hogy az egész hetet arra szánták, hogy kielemezzék a Köln idegenbeli játékát és felkészüljenek arra. Mondandóját azzal zárta, hogy mindig is ilyen mérkőzésekre vágynak a játékosok, ahol megmutathatják magukat és a klubot valamint az egész magyar labdarúgást képviselhetik Európában. 

 

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln
Hírek
A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln mérkőzést 2022. Augusztus 25.

Michael Boris és Steffen Baumgart nyilatkozott a lefújás után a csütörtök este.

Nego Loic: "Az első, ami eszembe jut, hogy köszönjük szurkolóinknak ezt a fantasztikus biztatást" 2022. Augusztus 25.

Magyar válogatott játékosunk értékelte az 1. FC Köln elleni visszavágót és azt is elárulta, milyen találkozóra számít vasárnap Kisvárdán. 

Nagy küzdelem a pályán, óriási hangulat a lelátón, de a Köln jutott a csoportkörbe EKL @ 2022. Augusztus 25.

Mindent megtettünk a továbbjutásért, de három góllal megnyerte a visszavágót a német csapat, így ők jutottak be az Európa Konferencia Liga csoportkörébe.

A Köln-Vidi mérkőzés odavágója számokban 2022. Augusztus 25.

A Köln ellen debütált Kasper Larsen passzolt a legpontosabban, a jobb oldalunk volt veszélyesebb támadásban a múlt csütörtöki EKL-mérkőzésen.

Steffen Baumgart: "Támadásban és védekezésben is jól kell teljesítenünk" ELLEN-ÉRV @ 2022. Augusztus 25.

Az 1. FC Köln vezetőedzője elmondta, céljuk egyértelműen a csoportkörbe jutás, valamint a MOL Aréna Sóstó pályájának minőségét is méltatta.

Két fontos játékos, négy villámkérdés! 2022. Augusztus 25.

Páros interjú a két korábbi remek Vidi-labdarúgóval, Huszti Szabolccsal és Juhász Rolanddal az 1. FC Köln elleni visszavágó előtt, akik a helyszínen szurkolnak majd az utódoknak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek