hu en
2022. Augusztus 21. 08:57  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu, Nagy Norbert / feol.hu
Harmadik alkalommal emlékeztek meg Horváth Gáborról Kislángon

Az augusztus 20-i emléktornán a Vidi öregfiúk-csapata is részt vett.

Idén már harmadik alkalommal emlékeztek meg augusztus 20-án klubunk legendás hátvédjéről, Horváth Gáborról Kislángon. A délelőtt kezdődő kispályás labdarúgó-torna után 17:00 órakor a Vidi öregfiúk a vendéglátó kislángi öregfiúk gárdája ellen léptek pályára.

A gálamérkőzést kétszázan tekintették meg a helyszínen, a korábbi közönségkedvenceink 6-5-re győztek a kislángiak ellen, de természetesen ilyenkor nem az eredmény volt az elsődleges szempont hanem az, hogy egy jó hangulatú, baráti focival emlékezzenek a 2019-ben elhunyt remek hátvédra. Horváth Gábor fia, a magyar bajnok, négyszeres válogatott ifj. Horváth Gábor, vagy ahogy szurkolóink sokan ismerik, “Kispera”, mindkét csapatban lejátszott egy-egy félidőt, édesapja emléke előtt tisztelegve (a Vidi öregfiúk teljes keretét itt olvashatod).

A gálamérkőzést megelőző kispályás tornát a Videoton Baráti Kör Egyesület csapata nyerte, a Farkasfalka, az Enying, a Kisláng, az RBD Ultras és a Sukarsárkányok együttesét megelőzve. 

A molfehervarfc.hu 2019-es portréfilmje id. Horváth Gáborról:

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek