hu en
2022. Augusztus 19. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Péntek délelőtt Kölnben edzett a Vidi

Csapatunk a kora esti órákban fog hazaérkezni Németországból.

Csütörtök este Zivzivadze és Dárdai góljaival 2-1-re legyőztük idegenben a Bundesligában szereplő 1. FC Köln együttesét.

Csapatunk ezúttal sem utazott haza közvetlenül a csütörtök esti meccs után, hanem Kölnben töltötte az éjszakát, pénteken délelőtt pedig az 1. FC Köln edzőközpontjában edzettek a játékosok. A tréning előtt a szakmai stáb tagjai és a csapattársak Kenan Kodrót köszöntötték fel születésnapja alkalmából. 

A keretet két részre osztotta az edzői stáb, a kezdőként pályára lépő játékosok regeneráltak, míg a cserék egy körülbelül 60 perces labdás edzésen vettek részt.

Az edzést követően, 13 órától csapatebéd volt a program, majd a tervek szerint 16 órakor emelkedik magasba a Vidit szállító különgép, amely másfél órával később fog landolni Budapesten.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga 1. FC Köln - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek