hu en
2022. Augusztus 19. 16:03  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fontos jegyinformáció: Péntek estétől hétfő délig MLSZ Futballkártyával is lehet jegyet vásárolni a hazai szektorokba!

Péntek 19:00 órától hétfő 12:00 óráig MLSZ Futballkártyával is meg lehet vásárolni a jegyeket az 1. FC Köln elleni visszavágóra.

Óriási az érdeklődés a csütörtökön 19:00 órakor kezdődő 1. FC Köln elleni visszavágóra, amelyre a MOL Aréna Sóstóban kerül sor. A csapat rá is szolgált arra, hogy minél több Vidi-szurkoló előtt harcolhasson a csoportkörért, klubunk is szeretné, ha magyar drukkerekkel telnének meg a hazai szektorok.

Ennek érdekében pénteken 19:00 órától hétfőn 12:00 óráig MLSZ Futballkártyával is meg lehet majd vásárolni a jegyeket a párharc második felvonására online ide kattintva, vagy személyesen a vasárnap is nyitva tartó Főpénztárban és a VidiShopban.

A jegyárakról és minden más fontos információról ide kattintva olvashatsz.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln
Hírek
A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln mérkőzést 2022. Augusztus 25.

Michael Boris és Steffen Baumgart nyilatkozott a lefújás után a csütörtök este.

Nego Loic: "Az első, ami eszembe jut, hogy köszönjük szurkolóinknak ezt a fantasztikus biztatást" 2022. Augusztus 25.

Magyar válogatott játékosunk értékelte az 1. FC Köln elleni visszavágót és azt is elárulta, milyen találkozóra számít vasárnap Kisvárdán. 

Nagy küzdelem a pályán, óriási hangulat a lelátón, de a Köln jutott a csoportkörbe EKL @ 2022. Augusztus 25.

Mindent megtettünk a továbbjutásért, de három góllal megnyerte a visszavágót a német csapat, így ők jutottak be az Európa Konferencia Liga csoportkörébe.

A Köln-Vidi mérkőzés odavágója számokban 2022. Augusztus 25.

A Köln ellen debütált Kasper Larsen passzolt a legpontosabban, a jobb oldalunk volt veszélyesebb támadásban a múlt csütörtöki EKL-mérkőzésen.

Steffen Baumgart: "Támadásban és védekezésben is jól kell teljesítenünk" ELLEN-ÉRV @ 2022. Augusztus 25.

Az 1. FC Köln vezetőedzője elmondta, céljuk egyértelműen a csoportkörbe jutás, valamint a MOL Aréna Sóstó pályájának minőségét is méltatta.

Két fontos játékos, négy villámkérdés! 2022. Augusztus 25.

Páros interjú a két korábbi remek Vidi-labdarúgóval, Huszti Szabolccsal és Juhász Rolanddal az 1. FC Köln elleni visszavágó előtt, akik a helyszínen szurkolnak majd az utódoknak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek